Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-au încins în direct după arbitrajul lui Marcel Bîrsan la FCSB – Rapid 2-2. Ce a greșit, de fapt, în derby

FCSB și Rapid au terminat la egalitate derby-ul din etapa a 5-a a play-off-ului din Superliga, scor 2-2, derby în care Marcel Bîrsan a ieșit în evidență.
21.04.2024 | 13:28
Sau incins in direct dupa arbitrajul lui Marcel Birsan la FCSB  Rapid 22 Ce a gresit de fapt in derby
S-au încins în direct după arbitrajul lui Marcel Bîrsan la FCSB - Rapid 2-2. Ce a greșit, de fapt, în derby. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Rapid, în a cincea etapă din play-off. Echipa lui Gigi Becali este cu un pas mai aproape de titlul cu numărul 27, titlu pe care formația din București îl poate câștiga în partida cu Sepsi, în funcție și de rezultatele celor de la Universitatea Craiova.

Unde a greșit Marcel Bîrsan în derby-ul FCSB – Rapid 2-2: „Trebuia să fluiere fault”

Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, a analizat prestația lui Marcel Bîrsan în derby-ul FCSB – Rapid, derby în care s-a stabilit un nou record de spectatori în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

„Au fost reacții violente din partea celor de le Rapid cu vedere la arbitrajul lui Marcel Bîrsan. Dan Șucu a acuzat pentru prima dată arbitrajul de când este patron la Rapid.

În declarația pe care i-a acordat-o, aseară, lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, declarație pe care o puteți găsi în întregime pe site-ul FANATIK.RO, Dan Șucu a zis că a înțeles pentru prima dată sloganul celor de la Rapid „singuri împotriva tuturor”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, de asemenea, a declarat că rezultatul a fost viciat de arbitraj și că au fost două puncte pierdute pe care Rapid le merita, puncte care erau mai importante pentru ei în lupta pentru cupele europene, decât pentru FCSB.

Bîrsan a greșit că nu a dat fault la Rrahmani și galben pentru Baba Alhassan. Dacă Bîrsan ar fi fluierat acolo, nu s-ar mai fi ajuns la faza când Radunovici îl calcă în careu pe Funsho”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin: „FCSB nu a fost avantajată la proporțiile declarațiilor”

Specialistul FANATIK, Alin Buzărin, a adus aminte de momentele în care FCSB a fost dezavantajată de arbitraj în acest sezon și consideră că formația lui Gigi Becali nu a beneficiat de un tratament special din partea lui Marcel Bîrsan.

„Dar penalty-ul cu CFR din etapa a treia sau a patra, pentru FCSB, l-a văzut? Atunci când a câștigat FCSB, pe Ghencea, cu 1-0. Asta este la nivelul invenției becului. Astea sunt chestii care ne ajută: mașina cu aburi, becul și penalty-ul ăla.

ADVERTISEMENT

Tot din genul ăla de inventică este penalty-ul dat de Colțescu la Farul, în alea FCSB a fost dezavantajată. Aici, nu știu. În orice caz nu a fost avantajată la proporțiile declarațiilor furibunde ale celor de la Rapid”, a declarat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

S-au încins în direct după arbitrajul lui Marcel Bîrsan la FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT