Sport

Patronul Rapidului, atac la Gică Hagi și Gică Popescu înaintea meciului direct cu Farul: „VAR-ul funcționează perfect pentru ei!”

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a lansat un atac la Gică Hagi și Gică Popescu înaintea meciului direct cu Farul Constanța.
09.03.2023 | 07:25
Patronul Rapidului atac la Gica Hagi si Gica Popescu inaintea meciului direct cu Farul VARul functioneaza perfect pentru ei
Patronul Rapidului, atac la Gică Hagi și Gică Popescu înaintea meciului direct cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit despre faptul că Farul este singura echipă din campionat, împotriva căreia nu s-au făcut deloc greșeli de arbitraje în 29 de etape, spunând ironic că VAR-ul funcționează perfect pentru ei.

Patronul Rapidului, atac la Gică Hagi și Gică Popescu înaintea meciului direct cu Farul

Gică Hagi și Gică Popescu au fost atacați de către Victor Angelescu, patronul Rapidului, înaintea meciului direct cu Farul de sâmbătă, 11 martie, explicând că „marinarii” sunt echipa cea mai corect arbitrată: „Nu suntem o echipă ajutată ajutată de arbitri.

ADVERTISEMENT

Am văzut că Gică Popescu și cei de la Farul erau supărați ieri, dar ei trebuie să fie cei mai mulțumiți, pentru că în 29 de etape nu au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului. VAR-ul funcționează perfect pentru Farul”.

„Dacă toată lumea ar avea arbitrajele Farului, am avea arbitraje de Champions League. E pur și simplu un război psihologic că intrăm în play-off. Eu aș putea să spun, dar nu am cum să spun, pentru că nu cred, dar așa puteam să spun și eu că Farul nu a fost dezavantajată pentru că Gică Hagi și Gică Popescu au avut ieșiri la televizor.

ADVERTISEMENT

Avem un VAR second-hand, avem un ofsaid tras ciudat, cum am mai văzut pe reluări. Noi nu am mai jucat la fel de bina ca la început, dar sunt foarte mulțumit de parcursul Rapidului”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

„Ar trebui să punem presiune și să avem reguli clare!”

Victor Angelescu a continuat și a vorbit despre penalty-ul lui Marko Dugandzic, care s-a repetat la meciul cu CS Mioveni, scor 0-0, făcând o comparație cu penalty-ul transformat de Andrei Ivan împotriva lui FC Argeș, scor 1-0:

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să punem presiune și să avem reguli clare. Doar Rapidului i s-a repetat penalty-ul, pentru că un jucător intrase un metru în careu. Ni s-a repetat corect, dar văd că la alt meci nu s-a repetat, am văzut și la Craiova.

VAR-ul a intervenit și a spus că au intrat jucătorii. La Craiova, a intrat Baiaram prin fața arbitrului, mai avea puțin și îl lovea până să execute Ivan acel penalty.

ADVERTISEMENT

Farul a jucat cel mai bun fotbal și a arătat că își merită locul în campionat, deci pentru noi e un lucru bun că avem meciul acesta acum. Se poate întâmpla orice, în play-off va fi diferit. Obiectivul e să ocupăm loc de cupe europene”.

„Mă uit la toate penalty-urile. Nu e treaba mea, e decizia antrenorului, eu zic să mai bată, că a bătut și înainte și marca. E decizie de staff! Contează și în timpul meciului cum se simte. Mie mi se pare că bate bine penalty-urile”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT