News

Patronul unui ștrand din Reșița, bătut cu brutalitate de un tânăr de 25 de ani. Bărbatul a ajuns în comă la spital. Video

Tragedie în Reșița. Patronul unui ștrand a ajuns în comă. Motivul pentru care a fost bătut este șocant.
21.08.2021 | 12:02
Patronul unui strand din Resita batut cu brutalitate de un tanar de 25 de ani Barbatul a ajuns in coma la spital Video
ADVERTISEMENT

Patronul unui ştrand din Reșița a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut de un tânăr de 25 de ani. Motivul conflictului este halucinant. Mai mulţi tineri din grupul agresorului au adus mâncare şi băutură pe care le-au cumpărat din afara localului, deși acest lucru era interzis.

Patronul incintei este un cetățean turc în vârstă de 73 de ani.  Acesta i-a cerut tânărului să respecte regulile sau să părăsească ştrandul.

ADVERTISEMENT

În acel moment, infractorul a început să îl bată cu brutalitate pe patronul ştrandului. După ce acesta a căzut la pământ, tânărul a continuat să îl lovească cu picioarele în cap, conform Antena3.

Tragedie în Reșița. Patronul unui ștrand a ajuns în comă din cauza unui tânăr agresiv

Tânărul de 25 de ani care a provocat această tragedie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

În urma conflictului, Yusuf Dogan, patronul ştrandului, a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani a intrat în comă, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara.

ADVERTISEMENT

Medicii de acolo l-au operat de urgenţă şi i-au eliminat cheagurile de sânge de pe creier.

Familia lui Yusuf Dogan a făcut cerere pentru a-l transfera la un spital din Istanbul, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Transferul a fost făcut cu un avion medical.

Patron de magazin, bătut de doi tineri

Un episod tragic s-a petrecut în urmă cu 2 luni în judeţul Vrancea. Patronul unui magazin din comuna Răcoasa a fost bătut de doi tineri, chiar în interiorul magazinului.

ADVERTISEMENT

Întregul episod a fost surprins de camerele de supraveghere.

“Echipajul de poliţie a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani şi a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să aplaneze un conflict între două persoane, ce se afla în desfăşurare în faţa magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului. 

Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei”, anunțat IPJ Vrancea, după scandalul din comuna Răcoasa.

ADVERTISEMENT