News

Patru adolescenți au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în Sinaia. Video

10.07.2020 | 15:28
Patru adolescenti au fost raniti dupa ce masina in care se aflau sa rasturnat in Sinaia Video
ADVERTISEMENT

Patru adolescenți, toți în vârstă de 16 ani, au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în stațiunea Sinaia.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 65 de ani, ar fi pierdut controlul mașinii, cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT

Cei patru tineri se aflau în vacanță pe Valea Prahovei și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

O mașină cu cinci persoane la bord s-a răsturnat pe drum în stațiunea Sinaia

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, mașina s-a răsturnat pe strada Zamora din Sinaia, după ce șoferul a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei.

ADVERTISEMENT

Tinerii au fost răniți și au fost preluaț de echipajele medicale pentru a fi transportați la spital, conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și au constatat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

Mașina în care se aflau cele cinci persoane s-a răsturnat şi a rămas pe plafon minute bune, până când au sosit echipele de intervenție și i-au salvat pe cei patru copii și pe șofer.

Reprezentanții IPJ Prahova susțin că minorii sunt răniți ușor, din fericire, și nu vor avea nevoie de multe zile de spitalizare, cu toate că s-au ales cu o sperietură zdravănă.

ADVERTISEMENT

„Din primele date, un bărbat de 65 de ani care conducea un autoturism pe str. Zamora din Sinaia, posibil pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat pe partea carosabila, pe plafon.

În autoturism se aflau 4 minori de 16 ani, care au fost transportati la spital, raniti usor la prima vedere. Conducatorul auto nu consumase alcool“, a transmis IPJ Prahova, conform ziarulncomod.ro.

Potrivit sursei citate, șoferul era prieten cu tatăl a doi dintre copii. Ceilalți doi tineri erau veniți în vizită, în vacanța de vară.

ADVERTISEMENT
Tags: