News

Patru oameni au murit într-un accident petrecut în Vaslui. Mașina lor, impact cu un TIR

01.04.2021 | 09:10
Patru oameni au murit intrun accident petrecut in Vaslui Masina lor impact cu un TIR
ADVERTISEMENT

Tragedie în prima zi a lunii aprilie în județul Vaslui. Patru oameni au murit, joi dimineața, într-un accident rutier produs între localitățile Tutova şi Priponeşti.

Din primele informații, mașina victimelor, care venea dinspre Bârlad, a intrat din plin într-un TIR înmatriculat în Republica Moldova, care era staționat în pană, cu luminile aprinse, pe marginea șoselei.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ambulanță și descarcerare, însă cele patru persoane nu au mai putut fi salvate, impactul fiind unul extrem de puternic.

Accident grav în Vaslui: patru oameni au murit după ce mașina lor a lovit un TIR

Accident deosebit de grav în Vaslui, între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, joi, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, un autoturism Mazda înmatriculat în Vaslui a lovit din plin un TIR din Republica Moldova, care era oprit pe marginea drumului pentru că avea pană, patru persoane fiind încarcerate.

Șoferul mașinii nu a văzut TIR-ul și intrat în plin în el. Din coliziune au rezultat 4 victime încarcerate, care au fost declarate decedate, de medicii de pe ambulanțele sosite la fața locului, de la SAJ Vaslui substația Bârlad.

ADVERTISEMENT

Persoanele decedate aveau vârstele de 53, 47, 39 si 32 de ani și sunt din județul Vaslui, anunță cei de la VremeaNoua.

Mai multe echipaje de intervenție, trimise la locul accidentului

Autoritățile anunță că la faţa locului au fostt două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din nefericire, cele patru persoane au decedat.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Poliția efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Traficul în zonă a fost oprit pentru circa 40-60 de minute.

ADVERTISEMENT
Tags: