News

Patru tineri din Vâlcea, reținuți pentru viol. Victima este o fată de 19 ani

Patru tineri din localitățile Horezu și Berbești, județul Vâlcea, au fost reținuți de către polițiști în urma unei acuzații de viol.
04.01.2023 | 17:48
Patru tineri din Valcea retinuti pentru viol Victima este o fata de 19 ani
Patru vâlceni sunt acuzați de viol asupra unei fete de 19 ani/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Horezu au reținut patru tineri, cu vârste între 17 și 24 de ani, care în luna decembrie ar fi violat, luna trecută, o tânără de 19 ani, informează IPJ Vâlcea, transmite Agerpres.

Cei patru au reținuți în urma unor percheziții care au fost făcute la domiciliile persoanelor suspectate, două în Horezu și două în Berbești.

ADVERTISEMENT

În această dimineaţă, poliţiştii oraşului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat patru percheziţii domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de viol.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei patru tineri, în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legatură cu fapta cercetată”, a precizat IPJ Vâlcea.

Inițial, procurorul de caz a dispus reținerea celor patru suspecți de viol pentru 24 de ore, urmând ca instanța să decisă în cursul acestei zile dacă vor fi arestați preventiv sau nu.

ADVERTISEMENT

Acţiunea polițiștilor din Horezu a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiştilor din oraşul Berbeşti şi jandarmilor.

Tags: