Life

Patru zodii care vor avea parte de o iarnă plină de bani. Urmează luni de opulență

Cele patru zodii care vor avea noroc cu carul de bani în această iarnă. Vor fi luni întregi în care nu vor duce lipsă de nimic
13.11.2022 | 06:00
Patru zodii care vor avea parte de o iarna plina de bani Urmeaza luni de opulenta
Care sunt zodiile ce se vor umple de bani în această iarnă. Sursa foto - Pixabay
ADVERTISEMENT

Apropierea iernii nu sperie chiar pe toată lumea. Există patru zodii care trebuie să-și frece mâinile de fericire. Pentru ele lucrurile intră pe un făgaș cât se poate de bun. Până la primăvară nu există nici măcar un impediment între ele și bani. Bani mulți de tot. Da, citiți cât se poate de bine.

Patru zodii care vor avea parte de mulți bani în această iarnă

Sunt zodii puternice, zodii care așteaptă de ceva vreme o asemenea perioadă. Vor fi bani picați din cer, bani pe jos, moșteniri, măriri de salariu, la orice puteți să vă gândiți, ei bine, nu lipsește din meniu.

ADVERTISEMENT

Prima zodie care va avea parte de acest noroc cu carul este Leul. Regele suprem, masculul alpha al horoscopului și un răsfățat al sorții mai mereu, de data aceasta, leul are parte de o recunoaștere a calităților și valorii sale.

Și, nu în ultimul rând, faceți loc pentru leul încasează. Și o va face la modul cel mai serios. Vor fi bani veniți de peste tot și o iarnă pe care leul o va face ca în povești. O iarnă de neuitat pentru că nu îi va lipsi niciodată nimic. Adevărul este că leii așteptau de ceva vreme o asemenea perioadă.

ADVERTISEMENT

Capricornul este a doua zodie care are parte de bani mulți. Și când spunem mulți nu trebuie să vă gândiți la ceva economii strânse în timp. Repetăm informația. Vin bani frumoși de oriunde și nu cu foarte multă muncă. Iarna aceasta, capricornul dă o adevărată lovitură financiară.

Cu puțină atenție, acest semn zodiacal își poate pune deoparte bani pentru întregul an. Atât de bine îi va merge, atât de spectaculos va fi totul.

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, dar racul este a treia zodie care are noroc de bani. De obicei ei nu prea se îngrămădesc atunci când se strigă catalogul financiar. Iarna acestui an schimbă însă mult lucrurile. De vină ar putea fi luna plină, eclipsa recentă, aproape că nici nu mai contează.

Un singur lucru este cert și anume racii au în sfârșit bani. Bani mulți, bani cu care nici nu vor mai ști ce să facă. Poate că este cazul unor cumpărături extravagante. De ce nu, aveți de unde.

ADVERTISEMENT

Ultima zodie fericită din punct de vedere al finanțelor este fecioara. De obicei, iarna nu este un sezon tocmai bun pentru ele, dar situația se schimbă total acum.

Faceți loc, trec bogații horoscopului și printre ei se află, în premieră, în iarnă și fecioarele. În dreptul vostru se arată câteva aspecte aproape incredibile. Ar putea fi vorba de o moștenire îndelung așteptată, una care să merite însă. Posibil și o mutare de locuință, doar aveți bani acum. De ce să nu faceți și puțină risipă? Încercați, nu o să regretați o clipă decizia luată. Mai ales că mergeți numai în sus.

De altfel, când în conturile dumneavoastră intră constant sume frumoase unde ați putea să mergeți? În mod evident veți face un prim pas către nivelul superior.

Un nivel superior care părea că le așteaptă nerăbdător pe toate cele patru zodii. Leul, Capricornul, Racul și Fecioara devin regi și regine ale horoscopului.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink