Life

Paula Chirilă, sărut cu un bărbat misterios. Cum a reacționat blondina la vederea imaginilor

Paula Chirilă, surprinsă în compania unui bărbat. Declarația făcută de prezentatoare legat de sărutul primit de la acesta.
11.10.2022 | 12:04
Paula Chirila sarut cu un barbat misterios Cum a reactionat blondina la vederea imaginilor
Paula Chirilă, surprinsă în compania unui bărbat. Declarația făcută de prezentatoare legat de sărut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Xtra Night Show a fost văzută în timp ce se sărută cu un bărbat misterios. Cum a reacționat fosta concurentă de la Splah! Vedete la apă la vederea imaginilor, după ce a ieșit în oraș cu respectivul.

Paula Chirilă, surprinsă în compania unui bărbat. Declarația făcută de prezentatoare legat de sărut

Paula Chirilă este singură de o perioadă lungă, după ce a divorțat de tatăl fiicei sale, Carla. Celebra actriță a ieșit recent cu un bărbat misterios, iar la finalul întâlnirii cei doi au fost protagoniștii unui sărut neașteptat.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că nu a fost vorba de nicio apropiere de acest gen și că nu și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Marius Aciu.

„Ce partener? N-am niciun nou partener. Nu mă sărut cu niciun bărbat! Nu am nimic de declarat, eu nu pot să mă văd cu niciun om la o terasă ca să iasă discuții. N-am nicio relație”, a spus Paula Chirilă pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț

Paula Chirilă și fostul partener de viață au o relație normală și foarte bună după divorț. Comunicarea dintre cei doi foști soți este excelentă de dragul fiicei pe care o au împreună, Carla.

Nu au nimic de împărțit și în momentul de față fiecare își vede de propria viață. Actrița încă ține la fostul soț de dragul căsniciei pe care au avut-o, însă vedeta a subliniat că nu se va pune niciodată problema unei împăcări.

ADVERTISEMENT

„Relația dintre noi este una normală, așa cum trebuie să fie între doi oameni sănătoși la cap care nu au ce să mai împartă.

Suntem și vom fi pentru totdeauna părinții Carlei, și asta este tot ceea ce e important pentru noi.

ADVERTISEMENT

În rest, fiecare își vede de viața lui. Avem o relație normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și care-și iubesc copilul”, a dezvăluit Paula Chirilă pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT