Life

Paula Iorga, deranjată de declarațiile făcute de fosta amantă a lui Leo Iorga: ”Este un subiect tabu”

Paula Iorga, supărată după afirmațiile fostei amante a lui Leo Iorga. Ce a mărturisit văduva regretatului cântăreț de la Cargo.
07.11.2022 | 09:12
Paula Iorga deranjata de declaratiile facute de fosta amanta a lui Leo Iorga Este un subiect tabu
Paula Iorga, supărată după afirmațiile fostei amante a lui Leo Iorga. Ce a mărturisit . Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Văduva regretatului artist s-a arătat deranjată de declarațiile făcute de fosta amantă a muzicianului din trupa Cargo. Femeia în vârstă de 55 de ani a pus punctul pe i și a spus ce crede despre relația dintre cei doi.

Paula Iorga, supărată după afirmațiile fostei amante a lui Leo Iorga. Ce a mărturisit

Paula Iorga îi dă replica fostei amante a lui Leo Iorga. Văduva renumitului artist susține că Florența Marin nu are voie să vorbească și să întineze amintirea și memoria cântărețului care a plecat dintre noi în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta soție a artistului susține că a trimis o notificare către fosta amantă prin care i-a interzis să-i mai rostească numele. Totodată, văduva fostului component al formației Cargo a mai subliniat că a înregistrat la OSIM numele regretatului cântăreț.

„Ea nu are voie să vorbească despre Leo. După ce a murit el i-am interzis printr-o notificare în care specificam acest aspect. Am făcut acest lucru în calitate de succesoare a lui.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece eu am vrut să îi respect dorința și memoria lui. Dreptul la replică pentru ce a spus ea este nul, este egal cu zero pentru mine și ignoranța doare cel mai tare.

Îmi pare rău că nu îi respectați dorința soțului meu și a familiei mele să nu se mai vorbească despre el și acea persoană. Leo Iorga este un subiect tabu și pentru voi și pentru ea.

ADVERTISEMENT

Nu aveți voie să îi mai pomeniți numele soțului meu, numele lui este înregistrat inclusiv la OSIM. Memoria nu îi este respectată. Femeia văd că are dreptul să vorbească ce vrea ea mai ales când este zgândărită”, a spus Paula Iorga pentru click.ro.

Paula Iorga, revoltată de afirmațiile făcute de fosta amantă a lui Leo Iorga

Paula Iorga este revoltată de afirmațiile făcute de fosta amantă a lui Leo Iorga, care a declarat recent că între ea și regretatul artist de muzică rock a fost o poveste de dragoste sinceră și foarte clară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Florența Marin a precizat că a suferit foarte mult după moartea cântărețului, pe care l-a iubit și care i-a marcat viața într-un mod foarte plăcut.

ADVERTISEMENT