Life

Paula Seling, noi confesiuni despre fiica sa. Cât de strânsă este relația ei cu Elena

Cum este Paula Seling ca mamă. Artista a făcut noi confesiuni despre Elena, fetița pe care a adoptat-o și care i-a schimbat viața.
07.08.2023 | 15:38
Paula Seling noi confesiuni despre fiica sa Cat de stransa este relatia ei cu Elena
Paula Seling este mamă adoptivă. De șase ani Elena face parte din viata ei. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paula Seling a oferit noi detalii despre fiica sa, Elena, pe care a adoptat-o acum șase ani, în mare secret, departe de ochii curioșilor. Fetița are 9 ani în prezent și i-a schimbat viața solistei. Mai mult, a făcut-o mamă, ceea ce artista își dorea de multă vreme.

Cum este Paula Seling ca mamă. Cum se comportă cu fiica sa, Elena

Paula Seling a mărturisit de curând ce fel de relație are cu Elena. Potrivit spuselor sale, încearcă să nu fie o mamă impunătoare și îi oferă fiicei libertatea de a alege. Intervine doar ca să o ajute să se redescopere mai bine, mai exact, să-și valorifice talentele.

ADVERTISEMENT

”Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic.”, a declarat Paula Seling într-o emisiune televizată.

Paula Seling a dezvăluit abia în 2022 că este mamă adoptivă. Asta după ce Elena s-a declarat pregătită să fie arătată lumii. Tot anul trecut, Paula Seling a oferit detalii și din viața sa sentimentală, faptul că a divorțat de soțul ei, Radu Bucura.

ADVERTISEMENT

”Nu eu am ales momentul, ea însăși l-a ales, pentru că s-a exprimat foarte frumos că mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine. Exact așa a spus, sunt cuvintele ei. Este un copil foarte inteligent și are o intuiție foarte bună și o inteligență afectivă care pe mine mă uimește de fiecare dată (…)”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro

Paula Seling a divorțat de soțul ei după 17 ani de mariaj. Care a fost motivul

Radu Bucura și Paula Seling au fost 17 ani împreună. Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, au hotărât și să păstreze legătura, de dragul copilului lor. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, neînțelegeri între ei au început să apară de mai mulți ani. Paula Seling i-ar fi reproșat mai mereu lui Radu Bucura faptul că nu o sprijină mai mult în carieră.

ADVERTISEMENT

”Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea”, au declarat surse pentru viva.ro

Dincolo de divergențe, Paula Seling ar fi încercat să repare totul și a tras cât a putut de mariaj. Asta până în primăvară lui 2022, perioada când ea și fostul partener au căzut de comun acord să o ia pe căi distincte, au mai transmis aceleași surse.

ADVERTISEMENT

Paula Seling are 44 de ani în momentul de față și este una dintre cele mai renumite interprete de muzică ușoară. În industrie s-a mai făcut remarcată și prin cântece religioase sau colinde. Artista, originară din Baia Mare, este cunoscută și pentru apropierea sa față de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT
Tags: