Life

Paula Seling, stânjenită în direct de Lili Sandu. Ce întrebări incomode i-a pus: „De ce mă tot întrebați?”

Paula Seling, stânjenită în direct de Lili Sandu. Ce întrebări incomode i-a pus prezentatoarea și cum a reacționat aceasta.
16.06.2023 | 15:25
Paula Seling stanjenita in direct de Lili Sandu Ce intrebari incomode ia pus De ce ma tot intrebati
Paula Seling, stânjenită în direct de Lili Sandu. Foto Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Paula Seling a fost vizibil enervată de întrebările puse de Lili Sandu în emsiunea Vorbește lumea. Iată cum a reacționat vedeta.

Paula Seling, stânjenită în direct de Lili Sandu

Paula Seling a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea și a fost stânjenită de toate întrebările puse de Lili Sandu. Prezentatoarea insista să afle detalii despre separarea acesteia de soț.

ADVERTISEMENT

„Lili Sandu: Paula, când a fost separarea? Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut”, au spus cele două.

După ce a spus deja că nu vrea să vorbească despre acest subiect, Lili Sandu a insistat să afle detalii despre divorțul dintre Paula Seling și soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?”, a continuat prezentatoarea. Vizibil iritată de această suită de întrebări la care nu ar fi vrut să răspundă, Paula Seling a spus: „De ce mă tot întrebați?”.

Ce a mai declarat Paula Seling despre divorț

Apoi, Paula Seling a continuat și a spus că nu avea cum să prevadă că avea să se despartă de bărbatul care i-a fost alături atâția ani.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele.

Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a răspuns Paula Seling.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai spus și cum se descurcă fiica ei adoptivă cu divorțul părinților. Elena se bucură că are doi părinți iubitori și două case unde poate să-și petreacă timpul.

De altlfe, fostul soț al Paulei Seling este foarte implicat în creșterea fiicei lor. „Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT
Tags: