Life

Paula Seling a apelat la psiholog atunci când a adoptat-o pe Elena, fiica sa: ”Temerile mele sunt legate de…”

Paula Seling a oferit noi detalii despre Elena, fiica sa adoptată. Artista a apelat la psiholog atunci când a decis că vrea să fie mamă. Care a fost motivul?
17.01.2023 | 19:14
Paula Seling a apelat la psiholog atunci cand a adoptato pe Elena fiica sa Temerile mele sunt legate de
Paula Seling, noi dezvăluiri despre fiica sa. Sursa foto: Revista Viva, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paula Seling și-a uimit fanii la finalul lui 2022, atunci când a anunțat că este mama unei fetițe adoptate, în vârstă de 9 ani, pe nume Elena. Îndrăgita cântăreață a oferit noi detalii, de curând, despre fiica sa.

De ce a apelat Paula Seling la psiholog înainte de a o adopta pe Elena

Paula Seling își iubește nespus copilul, dar recunoaște că a avut mici temeri atunci când a hotărât să meargă pe drumul adopției. Pentru a se asigura că va fi un părinte exemplar, solista a hotărât în prealabil să apeleze la un psiholog.

ADVERTISEMENT

”Bineînțeles, am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, a mărturisit Paula Seling pentru revista Viva!

Ce temeri are artista în legătura cu fiica sa

Întrebată dacă s-a gândit vreo clipă că relația dintre ea și fetița sa nu va funcționa, cântăreața a explicat că singurele temeri sunt legate de viitorul Elenei. Mai exact, dacă va reuși din postura de mamă să-i pună în valoare toate calitățile.

ADVERTISEMENT

”Elena este propriul nostru copil. Trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei, este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste.

Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii.

ADVERTISEMENT

Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă”, a mai detaliat artista.

Paula Seling a mai dezvăluit și că a simțit de la prima vedere că Elena trebuie să fie copilul ei, mai ales când a observat că are trăsături similare cu Radu Bucura, fostul soț.

ADVERTISEMENT

Paula Seling și Radu Bucura au adoptat-o pe micuța Elena pe când avea doar 3 ani. În prezent, ea are 9 ani.

Paula Seling, divorțată de soțul ei, Radu Bucura

Totodată, la momentul adopției, Paula Seling și Radu Bucura formau încă un cuplu, în calitate de soț și soție. După un mariaj care a avut loc în 2005, în primăvara lui 2022 cei au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT
Tags: