Sport
notix pixel id

Fanii dinamoviști îl susțin până în pânzele albe pe Mircea Rednic: „Timonierul rămâne pe poziții!”

Suporterii echipei Dinamo își declară susținerea necondiționată pentru antrenorul Mircea Rednic și vor extirpa orice fel de celulă canceroasă care vine din interiorul clubului.
29.11.2021 | 11:46
Fanii dinamoviști îl susțin până în pânzele albe pe Mircea Rednic: „Timonierul rămâne pe poziții!”
Viitorul lui Mircea Rednic la Dinamo depinde doar de el
ADVERTISEMENT

Membrii Peluzei Cătălin Hîldan au emis, luni, un nou comunicat, la o zi după ce trăseseră un alt semnal de alarmă.

Fanii din Ștefan cel Mare văzuseră două scenarii înaintea meciului cu FC U Craiova

Fanii dinamoviști își arată încă o dată susținerea necondiționată pentru antrenorul Mircea Rednic și spun că nu se pune problema ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

Înainte de meciul de vineri, Dinamo arăta ca o corabie pe punctul de a se scufunda, iar toți cei aflați la bord încercau să găsească soluții disperate pentru a o menține pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Atât cei din corabie, cât și cei de la mal nu vedeau decât 2 scenarii. Primul scenariu era cel nefericit în care Dinamo ar fi fost învinsă și corabia era jumătate scufundată, având de recuperat 9 puncte față de Universitatea Craiova, aflată pe ultimul loc de baraj. Mulți chiar sperau la acest scenariu, iar acel punct aparent nesemnificativ le-a cam stricat calculele.

S-a întâmplat scenariul la care nimeni nu se aștepta, este concluzia PCH

Al doilea scenariu era cel la care sperau cei care trăiesc (sau, mă rog, trăim) în mod direct această călătorie plină de valuri, dar care nu s-a întâmplat. O victorie ne-ar fi consolidat poziția pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, s-a întâmplat scenariul la care nimeni nu se aștepta, egalul. Acesta a creat o mare confuzie. În timp ce noi ne luptam cu valurile agitate ale existenței, cei aflați pe mal, la siguranța pupitrelor și în spatele tastelor tot așteaptă, dar nu au parte de scufundarea corăbiei.

Așa că au început să arunce cu pietre în timonier. Acest timonier Puriu a venit când corabia era deja câțiva metri buni sub apă și nici vremea pe mare nu dădea semne de liniște.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” susțin că viitorul lui Mircea Rednic la Dinamo depinde doar de el

Dar dacă tot ceea ce am spus mai devreme sună a poveste și are rol strict sentimental, ceea ce vă spunem acum este cât se poate de real: Mircea Rednic rămâne la Dinamo, iar viitorul clubului depinde de el.

Niciun ziar, ziarist, comentator sau jucător nu-l va înlocui pe Mircea Rednic. Mai mult decât atât, nici DDB, nici Peluza Cătălin Hîldan nu-l vor înlocui pe Mircea Rednic. Nu avem timpul necesar și nici nu vrem o înlocuire a antrenorului într-un moment atât de delicat când punctele și stabilitatea sunt cele mai importante.

ADVERTISEMENT

Suporterii alb-roșii nu înțeleg pe cine incomodează prezența pe bancă a lui Mircea Rednic

Ne punem, în schimb, următoarea întrebare: dacă noi nu vrem schimbarea lui Rednic și nici Rednic nu-și dorește să plece, pe cine incomodează prezența lui pe bancă?

Dacă din exterior e de ajuns să nu lăsăm niciun dușman al clubului să se apropie de Mircea Rednic, din interior vom extirpa orice fel de celulă canceroasă, indiferent de locul pe care-l ocupă la birou sau numărul de pe tricou.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic are parte de toată susținerea noastră pentru a scoate Dinamo din situația în care se află la ora actuală, iar el nu trebuie decât să facă în așa fel încât anul 2021 să se încheie cu speranța unei reveniri a formei fizice în cadrul echipei, iar în 2022 să vedem un Dinamo renăscut, compact și omogen”, a fost mesajul PCH.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik