Sport

Mircea Rednic are susținerea Peluzei Cătălin Hîldan-Dinamo: „Suporterii sunt de partea lui”

Dinamo nu a câștigat niciun meci de când Mircea Rednic a fost numit, pe 1 octombrie, ca antrenor principal, dar suporterii Peluzei Cătălin Hîldan îl susțin pe tehnician.
28.11.2021 | 12:58
Mircea Rednic are sustinerea Peluzei Catalin HildanDinamo Suporterii sunt de partea lui
ADVERTISEMENT

Rezultatele slabe înregistrare de Dinamo în Liga 1 par că vin dintr-un izvor nesecat. Echipa alb-roșie a câștigat ultimul meci în campionat pe 3 august, în etapa a 3-a, 3-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Trei remize și patru înfrângeri cu Mircea Rednic pe banca tehnică

A fost al doilea succes al „câinilor”, precedentul fiind în runda de debut, tot pe teren propriu, 3-2 cu FC Voluntari. De la începutul lunii august, Dinamo a contabilizat trei rezultate de egalitate și 11 eșecuri, iar golaverajul este unul greu de imaginat: 7 goluri marcate și 34 primite.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a venit la echipă pe 1 octombrie, iar de atunci echipa din Ștefan cel Mare a bifat trei remize, toate acasă (2-2 cu UTA, 1-1 în fața Rapidului și 0-0 cu FC U Craiova) și patru înfrângeri (1-2 cu Gaz Metan, 1-4 cu Sepsi – ambele în deplasare, 0-3 cu CFR Cluj, acasă și 1-2 cu FC Voluntari, în deplasare).

„Traversăm cel mai dificil moment din istoria clubului”, susțin membrii PCH

Cu toate acestea, suporterii anunță că sunt alături de Mircea Rednic. „DINAMO ARE ANTRENOR, iar suporterii sunt de partea lui.

ADVERTISEMENT

Traversăm cel mai dificil moment din istoria clubului, iar lucrurile de care avem cea mai mare nevoie sunt STABILITATE și LINIȘTE la echipă și în jurul echipei.

Fanii sunt categorici: lipsa de susținere a lui Mircea Rednic este FAKE NEWS

În ultima vreme, mai mulți jurnaliști încearcă să lovească din toate pozițiile în Mircea Rednic. Orice aluzie a presei la o presupusă lipsă de susținere a antrenorului din partea noastră este FAKE NEWS.

ADVERTISEMENT

Dacă tot ați făcut știri pornind de la zvonuri, bârfe și sifoane (pe care voi le numiți decent ‘surse’), acum aveți ocazia să faceți știre și din ceea ce vedeți scris aici NEGRU pe ALB.

Cu cât veți ataca mai tare și cu cât veți încerca mai mult să destabilizați, CU ATÂT MAI UNIȚI VOM FI!

ADVERTISEMENT

Nici suporterii și nici jucătorii nu schimbă antrenorul la Dinamo.

Avem ANTRENOR, avem președinte și avem administrator judiciar.

Suntem CÂINI, nu sat fără câini”, este mesajul suporterilor, transmis prin intermediul paginii de facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Mircea Rednic susține că Dinamo are nevoie de poartă mobilă ca să dea gol

Tehnicianul declara, după ultimul meci de pe teren propriu, că singurul lucru bun este acela că echipa nu a luat gol. „Este singurul meci din acest sezon în care nu am luat gol. A fost un meci pe contre, deschis, cu ocazii de o parte şi de alta. Portarul lor a fost jucătorul meciului.

Normal că nu sunt mulţumit. Meritam să câştigăm, la ocaziile pe care le-am avut azi. Nouă ne trebuie 10 ocazii şi poartă mobilă ca să dăm gol. Atacanţii nu sunt productivi.

Vreau mai mult de la ei, să fie mai prezenţi. Lucrăm la finalizare la fiecare antrenament. Câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol? Trebuie să fie mai responsabili şi mai concentraţi”, spunea tehnicianul.

Mircea Rednic a adus de acasă peste 20.000 de euro

Chiar dacă situația este foarte dificilă, Rednic nu are nicio intenție să plece de la echipă mai ales că, așa cum FANATIK a informat în exclusivitate, tehnicianul a adus de-acasă peste 20.000 de euro pentru a rezolva problemele urgente de organizare.

Am venit la Dinamo să câștig bani? Am venit aici să ajut echipa. Nu m-am așezat bine și deja i-am ajutat cu 20.000 de euro. Aoleu, îmi fac iar notificare de la insolvență, că n-am voie să zic de bani”, mai spunea el, după meciul cu FC U Craiova.

Iar FANATIK a aflat că Mircea Rednic a fost notificat de administratorul judiciar al clubului, firma de insolvență RTZ, în săptămâna meciului cu echipa olteană, pentru a nu mai face referiri în spațiul public în ceea ce privește problemele financiare de la Dinamo.

Antrenorul dinamovist a fost amenințat că va fi amendat la următoarea abatere, probabil tot din banii aduși de el! Există bănuiala că în spatele avertismentului primit de la RTZ s-ar afla președintele Iuliu Mureșan, alături de câțiva „prieteni” din DDB.

ADVERTISEMENT