Sport

Dinamo – FC U Craiova 0-0. „Câinii” dezamăgesc din nou. Egal alb în derby-ul suferinței. Cum arată clasamentul. Video

Dinamo a bifat un nou rezultat negativ în Casa Pariurilor Liga 1, doar 0-0 pe teren propriu împotriva colegei de suferință FC U Craiova, și se instalează tot mai confortabil pe locul 15, ce duce în liga secundă
26.11.2021 | 22:22
Dinamo  FC U Craiova 00 Cainii dezamagesc din nou Egal alb in derbyul suferintei Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
26-11-2021
20:33

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după Dinamo - FC U Craiova 0-0

Dinamo și FC U Craiova au terminat la egalitate meciul direct din etapa a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1 și se mențin pe locurile 15, respectiv 13 în clasament.

26-11-2021
18:28

Dinamo - FC U Craiova 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 84: Abia introdus pe teren în repriza secundă, Bani este înlocuit de Ehmann.

Min. 83: Raicea scapă singur în careul dinamovist, este tras de tricou de Andrei Radu, apoi e busculat de Iliev, însă arbitrul Adrian Cojocaru nu acordă penalty.

Min. 76: La FC U Craiova, Van Durmen și Bauza intră în locul lui Baeten și Bălan.

Min. 74: Andrei Radu centrează perfect în careu, dar Nunic reia cu capul din 6 metri fix în brațele lui Popa.

Min. 71: Bani pătrunde pe dreapta, îl vede liber în mijlocul careului pe Itu, dar jucătorul dinamovist, singur-singurel, reia defectuos, mult peste poarta lui Popa.

Min. 65: Raicea face o preluare cu mâna, pătrunde în careul dinamovist, scapă de doi adversari și șutează din 7-8 metri la colțul scurt, însă balonul lovește bara și iese în aut de poartă.

Min. 60: Bani îi ia locul lui Măgureanu la Dinamo.

Min. 57: Sorescu pătrunde singur în careu, dar este deposedat în ultimul moment de Huyghebaert.

Min. 50: Baeten șutează din colțul careului mare, la colțul lung, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 49: Kainourgios acuză o accidentare și este înlocuit de Mircea Rednic cu Itu.

Min. 47: Șutul lui Bălan este reținut de Iliev.

Min. 46: Ivanovski este înlocuit de Nunic la Dinamo. La FC U Craiova, Raicea și Dragoș Albu îi înlocuiesc pe Sidibe și pe Ondaan.

Min. 39: Sidibe îl umilește pur și simplu în careul dinamovist pe Kainourgios, dar intră în unghi și trage în Iliev din 3-4 metri. Mingea ajunge apoi la un jucător al lui Dinamo, pe care Sidibe îl faultează din spate, însă arbitrul Adrian Cojocaru îl iartă de al doilea „galben” și, implicit, de eliminare.

Min. 26: Bălan îl întoarce pe Ricardo Grigore, șutează la colțul scurt, dar Iliev respinge în corner.

Min. 25: Corner pentru Dinamo, Pinto reia cu capul din 6 metri, dar Popa respinge miraculos de sub bară.

Min. 24: Șutul lui Ivanovski de la marginea careului mare este respins în corner de portarul Popa.

Min. 11: Sidibe aruncă o minge în mijlocul careului, Compagno îi ia fața lui Andrei Radu, dar reia cu capul din plonjon pe lângă poartă.

Min. 8: Sorescu pătrunde în careu, însă este deposedat în momentul șutului.

Min. 1: A început partida.

26-11-2021
16:48

Echipele de start la Dinamo - FC U Craiova

  • Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Grigore, A. Radu – C. Matei, Răuță, Kainourgios – Torje, Ivanovski, Măgureanu. Rezerve: Fara, Gluhakovic, Ehmann, R. Popa, Bordușanu, Itu, Vestenicky, Nunic, Bani. Antrenor: Mircea Rednic
  • FC U Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Sidibe, Asamoah, Baeten, Ondaan –  Cl. Bălan, Compagno. Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Paramatti, Pop, Albu, Van Durmen, Marquet, Raicea, Bauza. Antrenor: Eugen Trică

Meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 are loc vineri, 26 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 17-a din Liga 1. Pe teren vor fi faţă în faţă două echipe avide de puncte, aflate în situaţie critică în subsolul clasamentului, Dinamo fiind fără victorie de 12 etape!

Unde se joacă meciul Dinamo – FC U Craiova 1948

Întâlnirea Dinamo – FC U Craiova 1948 se desfăşoară vineri, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, dinamoviştii având astfel avantajul că în absenţa posibilităţii de a juca pe Arena Naţională au avut permanent varianta comodă a propriei arene, chiar dacă aceasta nu mai corespunde standardelor impuse de UEFA.

ADVERTISEMENT

Într-un moment în care „câinii” ar avea mai mult ca oricând nevoie de susţinerea fanilor, acest lucru nu este încă posibil până la 1 decembrie, când se intenţionează revenirea spectaorilor în tribune la manifestările sportive, dar numai a celor care prezintă certificatul verde.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC U Craiova 1948

Partida Dinamo – FC U Craiova 1948 se joacă vineri, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, se anunţă o zi cu temperatură maximă de 12 grade, dar cu mari şanse de ploaie în cursul serii, când gradele din termometre vor coborî cu vreo cinci unităţi. Jocul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – FC U Craiova 1948

Dinamo are doi jucători indisponibili, fundaşul central moldovean Cătălin Carp şi mijlocalul Michael Espinosa, ambii din rândul jucătorilor recent transferaţi. În afara lor, nu se regăseşte printre convocaţi Steliano Filip, lăsat în afara lotului de Mircea Rednic pentru randament scăzut şi comportament lipsit de profesionism.

ADVERTISEMENT

De altfel, deşi are probleme financiare serioase, Dinamo are cel mai numeros lot din Liga 1, cu 32 de jucători şi la pauza de iarnă a campionatului cel puţin şapte dintre aceştia vor pleca, pentru a structura lotul la un număr de 24-25 de jucători.

Echipele probabile la Dinamo – FC U Craiova 1948

  • DINAMO: Iliev – A. Radu, Pinto, R. Grigore, Kainourgios – Torje, Răuță, Itu – Bani, Ivanovski, Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic
  • FC U Craiova: Mogoșanu – Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Dr. Albu, Baeten – Sidibe, Cl. Bălan, Bauza. Antrenor: Eugen Trică
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a început să piardă suportul celor din DDB

Venirea lui Mircea Rednic a creat la început o stare de entuziasm în rândul fanilor din programul DDB, dar cum „Puriul” nu a reuşit nici măcar o victorie până în prezent credibilitatea sa a scăzut enorm şi nu ar fi deloc exclus ca suporterii să îi ceară demisia cât de curând!

Și preşedintelui Iuliu Mureşan a lansat câteva atacuri la adresa lui Rednic, afirmând că pe de o parte nu s-a văzut nimic nou de la instalarea acestuia şi că nici transferurile făcute nu au adus nici un plus în evoluţia echipei.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – FC U Craiova 1948

Casele de pariuri acordă dinamoviştilor o cotă de echipă uşor favorită în acest meci al subsolului, cotă 2,25 faţă de 2,90 cât au primit oltenii. Nici evoluţiile echipei pregătite acum de Eugen Trică nu sunt de natură să o recomande ca favorită, aşa cum s-a întâmplat până acum cu toate echipele care au venit în Ştefan cel Mare.

Varianta să înscrie ambele echipe este iarăşi foarte bine cotată, 1,90, pentru că ambele formaţii au mari dificultăţi pentru a marca. Şi varianta peste 1,5 goluri în meci are cotă foarte bună din aceleaşi motive: 1,45 faţă de un 1,33-1,35 ca la alte meciuri din Liga 1.

ADVERTISEMENT