Life

Pe Cătălin Cazacu l-au trecut toate apele la Star la Mare Fitză. Cine a venit în emisiune

Cătălin Cazacu și-a stăpânit cu greu emoțiile atunci când în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars au venit fiul său și mama acestuia. Ce relație are acum cu fosta iubită?
03.08.2022 | 17:26
Pe Catalin Cazacu lau trecut toate apele la Star la Mare Fitza Cine a venit in emisiune
Fosta iubită și fiul lui Cătălin Cazacu, invitați în emisiunea pe care sportivul p prezintă pe Antena Stars. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Postura de prezentator de televiziune nu este întotdeauna ușoară, iar Cătălin Cazacu a simțit acest lucru pe propria piele. În emisiunea Star matinal e pe val, pe care o prezintă pe Antena Stars alături de Natalia Mateuț, au fost invitați fiul său și mama acestuia. Pe iubitul Ramonei Olaru l-au trecut toate apele, și nu de la căldură, fiind cu adevărat emoționat în timpul momentului.

Cătălin Cazacu, moment încărcat de emoții în direct. În cadrul show-ului pe care îl prezintă la Antena Stars au fost invitați fiul său și fosta iubită

Cătălin Cazacu se descurcă bine în rolul de moderator și face echipă bună cu Natalia Mateuț la Antena Stars. Totuși, sportivul descoperă pe pielea sa că această meserie nu este deloc una așa de ușoară cum pare.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Star la Mare Fitză a fost invitată să cânte mama copilului lui, Nicoleta Delinescu, care a venit însoțită și de fiul lor.

Iubitul Ramonei Olaru a recunoscut încă de la începutul ediției, atunci când momentul a fost anunțat, că are mari emoții și nu a exagerat deloc.

ADVERTISEMENT

Atunci când artista și băiatul în vârstă de 11 ani s-au alăturat lui și Nataliei Mateuț, Cătălin Cazacu a preferat să se retragă și să privească dintr-un colț.

Nicoleta Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu: „El este absent, dar prezent din umbră”

Întrebată de Natalia Mateuț cum se înțelege acum cu Cătălin Cazacu, Nicoleta Delinescu a mărturisit că au relație frumoasă de prietenie. Chiar dacă la început lucrurile nu au fost deloc ușoare, după cum Cătălin Cazacu a dezvăluit mai demult, au învățat să se înțeleagă de dragul fiului lor. 

ADVERTISEMENT

„El este absent, dar prezent din umbră. Relația noastră este foarte frumoasă, a fost dintotdeauna foarte frumoasă. Pentru că avem un copil așa frumos și reușit și ar fi păcat să nu avem o relație frumoasă”, a spus Nicoleta Delinescu la Antena Stars. 

Roșu la față, Cătălin Cazacu și-a găsit cu greu cuvintele, dar a intervenit și a confirmat faptul că, dincolo de toate neînțelegerile, el și fosta lui iubită au înțeles ce contează cel mai mult și chiar dacă uneori e greu să fie prieteni, găsesc mereu o soluție.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă, asta contează cel mai mult, ca într-o relație de genul ăsta, să fii atât de deștept încât să conteze cel mai mult copilul și să rămâi prieten. Până la urmă, e tot ce contează în lumea asta.

Suntem oameni și trebuie să rămânem oameni. Cred că noi, cu adevărat, suntem un exemplu bun că putem să fim cum adevărat prieteni, nu declarativ. Suntem și în spatele momentelor în care nu ne este ușor. De foarte multe ori nu este ușor să faci asta”, a afirmat Cătălin Cazacu.

În ceea ce-l privește pe Andrei, aceasta nu îi seamănă doar fizic tatălui său, ci împărtășesc și aceleași pasiuni, dând semne că, cel puțin deocamdată, „îi calcă pe urme în toate”.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Adevărata pizza. De unde vine savoarea preparatului
Adevărata pizza. De unde vine savoarea preparatului
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării