Life

O nouă eliminare neașteptată la Survivor All Stars. După Jador și Cătălin Moroșanu, un nou concurent este trimis acasă

O nouă eliminare neașteptată a avut loc la Survivor All Stars. Un alt concurent a plecat acasă, după Jador și Cătălin Moroșanu.
29.02.2024 | 08:17
O noua eliminare neasteptata la Survivor All Stars Dupa Jador si Catalin Morosanu un nou concurent este trimis acasa
O nouă eliminare la Survivor All Stars. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

După Jador și Cătălin Moroșanu, la Survivor All Stars va avea loc o nouă eliminare neașteptată. Un alt concurent a fost trimis acasă și ar fi ajuns deja în România.

O nouă eliminare neașteptată la Survivor All Stars, după Jador și Cătălin Moroșanu

Jador a fost descalificat de la Survivor România, iar Cătălin Moroșanu a fost eliminat, urmând ca totul să fie difuzat la TV în această seară. După eliminarea celor doi, un alt concurent a plecat acasă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Jorge, care a avut câteva probleme de sănătate în ultimele săptămâni. Cântărețul s-a accidentat la genunchi în timpul reality show-ului, iar acesta ar fi motivul pentru care a plecat acasă.

Fostul Faimos, care a devenit, ulterior, Războinic, s-a dezechilibrat și a căzut de pe o structură de lemn ce se afla la înălțime. Jorge a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă medicii au avut grijă să-i acorde cele mai bune îngrijiri, aceștia i-au spus artistului că trebuie îngrijit intens, așa că a fost trimis acasă. Jorge ar fi ajuns deja în România, iar starea sa de sănătate pare să fie mai bună, potrivit cancan.ro.

“Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit.

ADVERTISEMENT

Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor.

Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a transmis artistul în Consiliul Tribal.

ADVERTISEMENT

Jador, acuzații dure la adresa lui Jorge

Jorge și Jador au avut un mare scandal la Survivor All Stars. Cei doi au țipat unul la celălalt, iar interpretul de manele l-a acuzat pe fostul său coechipier că pune la cale strategii pentru a-i atrage de partea sa pe alți concurenți.

Jador spune că Jorge își aranjează accidentările pentru a nu participa la Jocul pentru Imunitate, astfel încât nu poate fi votat pentru eliminare.

“Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?!

A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador la Survivor All Stars.

ADVERTISEMENT