Sport

Dumitru Dragomir, mesaj în direct: „L-aș pune pe Talpan comandant la Steaua! Va face valuri multe”

Pe cine vrea Florin Talpan să aducă la CSA Steaua în cazul în care va ajunge comandantul clubului. Ar fi o adevărată lovitură pentru Gigi Becali.
31.10.2023 | 12:00
Dumitru Dragomir mesaj in direct Las pune pe Talpan comandant la Steaua Va face valuri multe
Pe cine ar aduce Talpan la Steaua dacă va ajunge comandantul clubului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-a luptat de unul singur cu FCSB în „războiul” pentru palmares, însă reprezentantul „militarilor” nu are parte de recunoștință din partea clubului deținut de Ministerul Apărării.

Pe cine ar aduce Talpan la Steaua dacă va ajunge comandantul clubului. „Înnebunește Gigi”

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct la „Max Profețiile lui Mitică” discuția pe care a avut-o cu Florin Talpan. Omul pe care juristul CSA Steaua l-ar vrea la club în cazul în care va ajunge comandant este nimeni altul decât Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Știi ce mi-a zis domnul Talpan? Am vorbit cu el și mi-a zis: ‘Dacă aș ajunge eu comandant la club vreodată, primul om știi pe cine iau? Pe Mitică Dragomir’. Pe cuvântul meu de onoare, jur, așa mi-a zis.

‘Pe cine? Eu n-am auzit bine, a intervenit Gigi pe fir. Pe cine iei? Primul om, dacă aș ajunge comandant, pe Mitică Dragomir l-aș lua. Să facem un cuplu de-i spargem pe toți’”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„L-ai pune comandantul clubului Steaua pe Talpan?”. Cum a răspuns Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Florin Talpan. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că juristul CSA Steaua a reușit să câștige în instanță, deși nu a avut dreptate. Deși l-ar pune comandant al clubului Steaua pe Talpan, Mitică Dragomir a dezvăluit că secția de fotbal ar ceda-o altcuiva.

„Și eu îl admir, ce Dumnezeu. Adevărul, fie vorba între noi, a avut sânge în instalație. Pe nedrept a câștigat niște lucruri. Tu știi ce înseamnă asta pentru un jurist? (n.r. ar fi mai tare CSA Steaua cu Talpan președinte?) Nu știu, de ce să-mi dau cu părerea, nu știu. 

ADVERTISEMENT

L-aș pune comandantul clubului, dar secția de fotbal aș da-o la altcineva. Fotbalul trebuie condus de oameni care au făcut sportul ăsta, pentru că altfel amestecăm lucrurile”, a spus Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir, mesaj în direct: „Propuneți-l pe Talpan comandant! Va face valuri multe”

Dumitru Dragomir consideră că o eventuală numire a lui Florin Talpan în poziția de comandant al CSA Steaua va produce valuri. De asemenea, Horia Ivanovici este de părere că Gigi Becali ar primi o adevărată lovitură, dacă Talpan va fi numit în fruntea CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic împotrivă (n.r. Talpan comandant). Hai să-l propunem amândoi: ‘Propuneți-l pe Talpan comandant și vedem de ce e în stare’. În orice caz, face valuri multe”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„Îți dai seama că va fi iureș. Talpan comandantul, înnebunește și Gigi. ‘Cine, mă, Talpan comandant?’”, a replicat Horia Ivanovici. „Să-l pui în dialog cu mine și cu Gigi. Îți dai seama? Eu îl propun pe Talpan comandantul clubului Steaua”, a încheiat discuția Dumitru Dragomir.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare miercuri, ora 13:30.

Pe cine ar aduce Talpan la Steaua dacă va ajunge comandantul clubului. „Înnebunește Gigi”

ADVERTISEMENT