Sport

Florin Talpan, umilit și amenințat la CSA Steaua după verdictul împotriva echipei lui Gigi Becali! Reacția juristului confirmă dezvăluirile exclusive Fanatik

Surse: de ce a fost convocat 3 ore comandantul Bichir la MApN și cum a fost „uitat” Florin Talpan în comunicatul oficial al victoriei. Declarații explozive ale juristului
25.10.2023 | 15:32
Florin Talpan umilit si amenintat la CSA Steaua dupa verdictul impotriva echipei lui Gigi Becali Reactia juristului confirma dezvaluirile exclusive Fanatik
Marca Steaua București a fost înregistrată la OSIM pentru încă 10 ani. O nouă victorie pentru Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
25-10-2023
12:45

Florin Talpan confirmă dezvăluirile Fanatik

Florin Talpan a ieșit din nou în spațiul public cu declarații explozive și amenință că va da în judecată CSA Steaua București pentru a-și recupera banii din dosarul EUIPO. Colonelul de justiție e revoltat că reușita sa în instanță nu a primit recunoaștere în cadrul clubului.

„La dosarul cu nr. 48951/3/2017 având ca obiect acțiune în constatare/palmares am început să lucrez de unul singur încă din septembrie 2017. Tot dosarul este muncit de către mine, cu zile și nopti nedormite, pentru studiu, cu emoții în sala de judecată, cu dosare cărate cu cârca la instanță pentru că eu nu aveam șofer să mă ajute cu dosarele!

Nu am fost niciodată ajutat de cineva din club la redactarea acțiunilor sau formularea întâmpinărilor, apărărilor în dosare și sunt foarte curios să aflu cine minte cu nerușinare că acest dosar al palmaresului a fost câștigat în echipă!

Florin Talpan amenință că dă CSA Steaua în judecată pentru a-și primi banii: „Am plătit facturi în dosare”

Atât timp cât avansez din banii proprii pentru a plăti facturi în dosare, atât timp cât am rezultate și sunt sancționat pentru că am rezultate, doresc să aflu cine minte cu nerușinare, pentru că acest personaj va plăti!

Nici la ora actuală nu am primit banii avansați pentru dosarul cu EUIPO și anunț pe această cale că voi lua măsurile legale pentru recuperarea lor. Niciodată nu am fost felicitat de către colegii mei pentru reușita dosarelor câștigate.

Ieri, Clubul Steaua a dat un comunicat, prin care se lăuda cu munca și reușita mea fără să scrie un cuvânt despre mine sau munca mea! Acest lucru înseamnă invidie și prostie din partea unor persoane care nu au nicio realizare!”, a transmis juristul CSA Steaua pe pagina sa de Facebook.

Florin Talpan a revendicat victoria în instanță împotriva FCSB-ului, însă FANATIK a aflat că a fost iureș în birouri la CSA Steaua București. Colonelul de justiție a fost tras la răspundere pentru ultimele sale declarații.

Florin Talpan, tras la răspundere în loc să fie felicitat de conducerea CSA Steaua București

FANATIK a aflat că bătaia de joc la adresa lui Florin Talpan continuă în Ghencea. Juristul „militarilor” are principalul merit pentru victoria în procesul privind palmaresul Stelei, însă meritele sale sunt departe de a fi recunoscute în cadrul clubului și la Ministerul Apărării. Ba, mai mult, este ostracizat și umilit.

ADVERTISEMENT

Marți dimineață, 24 octombrie, Secretarul de Stat Eduard Bahide l-a convocat de urgență la sediul MApN pe Ștefan Bichir și l-a ținut nu mai puțin de trei ore și jumătate în ședință. Comandatul CSA Steaua a fost aspru mustrat pentru declarațiile lui Florin Talpan.

Din informațiile FANATIK, Bichir l-a amenințat pe Florin Talpan că dacă va mai face declarații fără știrea sa și a șefilor lui este în pericol să fie sancționat prin desfacerea contractului de muncă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, și în comunicatul oficial al „roș-albaștrilor” cu privire la victoria în instanță în procesul pentru palmares, Florin Talpan a fost ignorat complet. Aceasta a fost „răsplata” conducerii clubului pentru omul care le-a adus numele, marca și palmaresul Stelei.

Conducerea MApN și șefii de la CSA Steaua l-au sancționat pe juristul Florin Talpan pentru declarațiile pe care acesta le-a dat de-a lungul timpului, dar și pentru postările de pe pagina personală de Facebook. Ultimul mesaj al lui Talpan, de luni seara, când „a sărbătorit” verdictul de la Curtea de Apel, a fost motivul pentru care juristul clubului a fost umilit și amenințat.

ADVERTISEMENT

Mai aproape de victoria finală! Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Această decizie întărește pentru încă o dată că Steaua București este cea mai titrată formație din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană,19 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliștii se mândresc și se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuș, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei și toți marii fotbaliști care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul roș-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiționată, sacrificiu, unitate, demnitate. STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roș-albastre!” – comunicatul postat pe pagina de Facebook Steaua București

Florin Talpan, scos din sărite după ce a fost ignorat total de CSA Steaua: „Chiar așa nu meritam nimic?”

Florin Talpan pur și simplu a înnebunit de nervi când a văzut că numele său nici măcar nu este menționat în comunicatul oficial al clubului și se consideră puternic nedreptățit: „Chiar nu aveți pic de respect față de mine? Un rând măcar să scrieți de mine în comunicat. Chiar așa nu meritam nimic? 

Asta e nesimțire pe față! O lipsă de respect cum pur și simplu n-am mai văzut. Chiar așa să mi se ia toate meritele și alții să se împăuneze cu ele?!

ADVERTISEMENT

Chiar nu mai există respect? Nu meritam și eu acolo un rând în comunicat?! Dar așa se fac treburile aici, m-am obișnuit și nu mai am niciun fel de pretenție”, ar fi tunat și fulgerat Talpan la sediul CSA Steaua.

A rămas fără prezoane la mașină și a scos din buzunar peste 3.000 de euro pentru a depune contestație la EUIPO

FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan a fost în real pericol, după ce colonelul de justiție s-a trezit că i-au fost furate prezoanele de la mașina de serviciu. Juristul a făcut o criză de nervi și e decis să facă plângere la poliție.

Ba mai mult, tot FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan s-a împrumutat 3.000 de lei de la un coleg și a scos din buzunar aproximativ 15.000 de lei pentru legalizarea traducerii documentelor și trimiterea dosarului CSA Steaua la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

ADVERTISEMENT