Sport

Pe cine consideră vinovat Gigi Becali de plecarea lui Reghecampf de la FCSB: ”Tu l-ai obligat să plece! Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

19.09.2020 | 15:54
Pe cine considera vinovat Gigi Becali de plecarea lui Reghecampf de la FCSB Tu lai obligat sa plece Daca nu erai tu nu pleca niciodata
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan a discutat despre plecarea soțului său  Laurențiu Reghecampf (45 de ani), de la FCSB la Al Hilal, în urmă cu șase ani.

Soția și managerul antrenorului care se află pe banca lui Al Wasl, a spus că patronul bucureștenilor o crede și acum responsabilă de plecarea tehnicianului care a cucerit două campionate cu echipa lui Gigi Becali și a dus formația în primăvara Europa League.

ADVERTISEMENT

„Noi ştiam că o să plecăm cu o lună înainte. Gigi m-a întrebat, atunci, dacă plecăm undeva şi mi-a fost aşa să-i spun.

”Gigi nu a vrut să mărească contractul”

A fost un salariu uluitor, nimeni nu putea să refuze aşa ceva! Am încercat să vorbim despre contractul lui Laur pentru că se termina. Gigi nu a vrut să mărească contractul şi atunci i-am spus: «Patroane, suntem într-o discuţie cu cineva, dar nu pot să spun pentru că am promis»

ADVERTISEMENT

Voiam să terminăm campionatul cu capul sus şi să afle lumea, atunci, cu o oră înainte. Arabii au venit la banchetul de final, acolo a semnat Laur contractul. Toţi jucătorii se uitau la Laur şi ziceau «Mister, nu!».

Ne uitam la ei şi Laur zicea «Ce să fac?». Zic: «Nu e diferență foarte mare, doar de vreo 2 milioane şi jumătate. Semnează! Eu sunt managerul tău!

ADVERTISEMENT

De două ori a antrenat-o Reghe pe FCSB

Semnează contractul acesta!». De asta îmi zice Gigi Becali şi azi «Tu l-ai obligat să plece! Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!»”, a spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB de două ori: 2012-2014 și decembrie 2015-mai 2017 și a reușit să se impună de două ori în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gigi Becali a spus că a ieșit din viața publică și nu mai vrea să mai apară la televizor. În ultimele 30 de zile, finanțatorul FCSB-ului nu a apărut la TV și le-a transmis jurnaliștilor că nu le va mai oferi răspunsuri la întrebări.

ADVERTISEMENT