Life

Pe cine vede Elena Matei drept câștigător la Survivor România 2022. Pe Rengle l-ar trimite în exil

Elena Matei și-a dat cu părerea despre foștii ei colegi de la Survivor România. A spus pe cine vede cu trofeul în mână, dar și care este concurentul pe care nu-l suportă.
01.03.2022 | 10:15
Pe cine vede Elena Matei drept castigator la Survivor Romania 2022 Pe Rengle lar trimite in exil
Elena Matei, fostă concurentă la Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Matei, concurenta eliminata săptămâna trecută de la Survivor România, este deja în țară și a oferit un interviu inedit în emisiunea lui Zannidache, pe care acesta o realizează pe VOYO.

Elena Matei de la Survivor România, primul interviu amplu după eliminare

Bucătăreasa a vorbit sincer despre parcursul ei în competiție, recunoscându-și atât atuurile cât și defectele. A spus că e conștientă că, deși a fost rapidă pe trasee, nu reușea să aducă puncte la proba de final de fiecare dată, iar asta a tras-o în jos în competiție.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost extrem de emoționată când a văzut că Războinicii s-au gândit la ei. Niciunul nu a avut un lucru negativ de spus la adresa ei, lucru care nu s-a întâmplat cu niciun concurent eliminat în cele trei sezoane ale reality-show-ului. Elena a spus că nominalizarea lui Blaze a surprins-o, dar nu poate să fie supărată pe el.

„Noi am vorbit pe cine și cum să nominalizăm. Blaze și Ștefania au zis că nu vor să-l nominalizeze pe Relu, că ce o să zică oamenii de acasă, că nu dă bine… Ce s-a întâmplat cu mâncarea, au zis că o să fie și mai rău.

ADVERTISEMENT

M-a deranjat că nu mi-a spus în față. Atâta tot. Am zis că ne asumăm. Trimitem trei oameni în casă, publicul decide”, a declarat Elena Matei la Extrashow, pe VOYO.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a mai spus pe cine ar trimite în exil și pe cine vede cu trofeul în mână.

ADVERTISEMENT

„Dintre toți, îl trimit în exil pe Rengle”

„Dintre toți, îl trimit în exil pe Rengle. El merită cel mai mult. Atitudinea lui… Energia lui cum face. Are o părere prea bună despre el. Crede că toată lumea îl iubește acasă.

Cu trofeul în mână îi văd pe Delea sau pe Drăgulescu, la băieți. La fete, Ștefania sau Elena Chiriac”, au fost răspunsurile sincere oferite de tânără. Și Zanni a avut câteva cuvinte laudative la adresa ei. A recunoscut că a plăcut-o destul de mult și i-a părut rău că a fost eliminată. „Mie mi-a plăcut de tine. Poate lumea să mă înjure, să mă scuipe”, i-a mărturisit Zanni Elenei Matei.

ADVERTISEMENT