Life

Pe ei îi va struni Gabriela Cristea! Cine sunt concurenții noului reality-show pe care îl va prezenta

Gabriela Cristea va prezenta un nou reality-show matrimonial după ce se va încheia Mireasa. Cine sunt concurenții emisiunii-surpriză?
25.06.2023 | 17:24
Pe ei ii va struni Gabriela Cristea Cine sunt concurentii noului realityshow pe care il va prezenta
Gabriela Cristea va prezenta o altă emisiune de tip matrimonial, după Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu ia pauză! Vedeta Antenei Stars muncește pe brânci vara asta.

Gabriela Cristea va prezenta „Te iubesc de nu te vezi”. Cine sunt concurenții

Imediat după terminarea competiției Mireasa, a cărei finală e programată pe 7 iulie 2023, la Antena 1, Gabi Cristea va începe un nou proiect.

Așa cum s-a anunțat deja oficial, soția lui Tavi Clonda va prelua frâiele emisiunii de dating „Te iubesc de nu te vezi”, un show care a mai fost difuzat în trecut tot la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune încearcă încă o tură, sperând să cucerească audiența și cu acest format. Viperele vesele au prezentat, în exclusivitate, care vor fi fetele și băieții ce vor intra pe mâna prezentatoarei Gabriela Cristea.

Pagina de Instagram recunoscută pentru cele mai tari informații din culisele producțiilor tv din România a postat imagini cu chipurile celor care își caută dragostea la „Te iubesc de nu te vezi”.

ADVERTISEMENT

Alexandra, Sonia, Ella, Melek, Sonia, Anton, Iulia, Alina, Alexia, Miriam, Alexandru, Laurențiu și Bogdan sunt doar câteva din numele noului reality-show.

Gabriela Cristea continuă, așadar, să fie o prezență constantă pe micile ecrane, la Antena Stars, în ciuda controverselor care au urmărit-o în ultima perioadă. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost acuzată că a prezentat „Mireasa: Capriciile iubirii” în stare de ebrietate.

ADVERTISEMENT
gabriela cristea
Ei sunt concurenții din show-ul pe care-l va modera Gabriela Cristea. Foto: Viperele Vesele

Vedeta, acuzată că ar fi mers beată la muncă

Pe internet au început să apară tot felul de ironii la adresa ei, după ce s-a bâlbâit de câteva ori și a părut, în opinia multor persoane, cam euforică față de zilele obișnuite în care prezenta emisiunea.

În apărarea acesteia a sărit imediat Tavi Clonda, care a respins faptul că soția lui ar fi amatoare de băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele. Nu e Gabriela Cristea singura.

Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată. Nu e cu alcoolul absolut deloc. Despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok. Eu sunt alături de ea în orice!”, a declarat Clonda pentru Click!.

ADVERTISEMENT