Sport

Peluza Nord ia cu asalt Ghencea la derby-ul Steaua – Rapid: „Va fi invazie!”. Cozi mari în Giulești

Peluza Nord promite un spectacol total în Ghencea în fața rivalilor de la CSA Steaua București. „Bocciu” anunță invazia. Declarații incendiare. Cozi mari la bilete în Giulești
25.10.2023 | 17:10
Peluza Nord ia cu asalt Ghencea la derbyul Steaua  Rapid Va fi invazie Cozi mari in Giulesti
Peluza Nord ia cu asalt Ghencea la derby-ul Steaua - Rapid: „Va fi invazie!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
25-10-2023
14:21

Suporterii Rapidului stau la cozi la bilete pentru derby-ul cu Steaua

Zeci de persoane s-au strâns la casele de bilete ale stadionului Giulești, încă dinainte ca acestea să se deschidă la ora 15:00. Interesul este unul uriaș printre fanii „alb-vișinii” care așteaptă cu nerăbdare derby-ul cu Steaua din Cupa României Betano. 

Coadă la casele de bilete din Giulești pentry derby-ul cu Steaua
Coadă la casele de bilete din Giulești pentry derby-ul cu Steaua. Sursă foto: gsp.ro

La ora 15:00, la stadionul Giulești se aflau deja peste 200 de persoane care așteptau să își cumpere bilete pentry derby-ul cu marea rivală. Fanii „alb-vișinii” au posibilitatea să achiziționeze tichetele doar fizic, acestea nefiind puse la vânzare online. 

Peluza Nord a sunat mobilizarea pentru derby-ul din Ghencea cu Steaua din Cupa României Betano. Liviu Ungurean, zis „Bocciu” a dezvăluit pentru FANATIK câte bilete a primit Rapidul.

Peluza Nord Rapid promite spectacol total în Ghencea la derby-ul cu Steaua: „O să fim mai mulți ca ei”

FANATIK a aflat că Rapid a primit întreaga peluză la derby-ul din Ghencea. Liviu Ungurean a confirmat: „Așa este. Am primit 5.000 de bilete. Vor fi și niște zone tampon. Astăzi la ora 15:00 se pun în vânzare biletele la stadionul Giulești. Avem toată peluza. 

ADVERTISEMENT


Rapidul revine în casa rivalilor după o lungă absență, iar „Bocciu” a ținut să le mulțumească rivalilor pentru că nu le-a dat doar 5% din capacitatea stadioanului: „Au avut caracter pentru că și eu la liga a patra le-am promis că le dau toată peluza pe Arena Națională. Băieții s-au ținut de cuvânt și pentru asta le mulțumesc. Au fost fair-play și doresc spectacol. Asta vom oferi ambele galerii. 

Promitem spectacol garantat. Cu siguranță vor fi rapidiști și la tribuna 1 și 2 pentru că suntem foarte mulți și nu am cum să opresc oamenii”, a surprins liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Șeful galeriei „giuleștenilor” a adus aminte de un episod celebru din istoria Rapidului, când „alb-vișiniii” au stabilit recordul absolut de spectatori pe stadionul marii rivale: „E posibil să fim mai mulți ca ei și să se reia evenimentul din 1982, când am făcut record de spectatori în Ghencea la meciul cu Petrolul, doar că acum vor avea și ei galerie”. 

Peluza Nord Rapid, mesaj clar pentru Peluza Sud Steaua: „Vine invazia vișinie! Dacă vom fi atacați suntem obligați să ne apărăm”

Liderul galeriei Rapidului a explicat de ce nu va fi nicio scenografie la derby-ul cu Steaua: „Vom merge cu steaguri, cu eșarfe și cu glasurile noastre inconfundabile. Le vom arăta ce înseamnă o galerie care cântă și știe să își încurajeze echipa. Nu pregătim nimic, pentru că nu avem timp să facem coregrafie. Prezența noastră e mai importantă decât orice”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean nu a dorit să comenteze pe seama conflictului dintre FCSB și CSA Steaua și are un mesaj pentru Jandarmerie, dar și pentru rivalii de la Peluza Sud: „Nu vreau să comentez problemele lor. Trebuie să și le rezolve. Legat de incidente, autoritățile trebuie să își facă datoria pentru că de-astea sunt plătite, să protejeze cetățenii la jocurile sportive.

Nu e problema noastră. Noi mergem doar să ne susținem echipa, nu să facem incidente. În cazul în care vom fi atacați, suntem obligați să ne apărăm. Le transmit suporterilor să vină cât mai mulți să își achiziționeze bilete pentru că nu cred că ne vor ajunge cele 5.000 de bilete. Să vină astăzi să își ia fiecare tichetul de acces la meci”.

ADVERTISEMENT

„Bocciu” a mai aruncat o „săgeată” către galeria Stelei: „Va fi invazie vișinie! Suntem singura echipă care ne iubim culorile clubului și nu suntem îmbrăcați în negru. Am bătut toate recordurile de prezență în deplasare. Vine invazia! O să ne prezentăm exemplar”.

  • 5.000 de bilete a primit galeria Rapidului la derby-ul din Ghencea cu Steaua
ADVERTISEMENT
1,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Steaua - Rapid