Sport

Peluza Sud își „umflă mușchii” în fața lui Mihai Stoica după Steaua – Rapid 0-0: „S-a făcut dreptate!”

Peluza Sud a venit cu replica pentru Mihai Stoica după Steaua - Rapid, scor 0-0. Oficialul FCSB i-a ironizat pe „militari” pentru asistența din Ghencea.
02.11.2023 | 22:32
Peluza Sud isi umfla muschii in fata lui Mihai Stoica dupa Steaua  Rapid 00 Sa facut dreptate
Peluza Sud i-a răspuns lui Mihai Stoica pentru ironiile de la Steaua - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Peluza Sud a venit cu replica pentru Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB i-a ironizat pe „militari” pentru asistența de peste 13.000 de spectatori de la derby-ul Steaua – Rapid, scor 0-0, în etapa a doua a grupelor Cupei României Betano.

Peluza Sud își „umflă mușchii” în fața lui Mihai Stoica după Steaua – Rapid 0-0: „S-a făcut dreptate!”

Peste media din acest sezon, Steaua a adus în tribune la derby-ul cu Rapid din Cupa României Betano nu mai puțin de 13.678 de spectatori. Totuși, prezența din Ghencea nu l-a impresionat pe Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB i-a ironizat pe „militari” și a făcut aluzie la numărul mare de bilete vândute la derby-ul FCSB – Rapid de duminică seară.

ADVERTISEMENT

Ultrașii din Ghencea sunt de altă părere și au venit cu o altă variantă. „N-a fost niciodată despre număr și nici nu va fi. Dar să observăm că, măcar pentru o seară, s-a făcut dreptate pentru STEAUA, că aproape 14.000 de oameni s-au strâns în Ghencea și că, în sfârșit, tot mai mulți încep să priceapă care este ACASĂ – n-avem cum să nu salutăm mișcarea celor care au spus PREZENT.

După o muncă titanică, de aproape trei săptămâni, lucrurile au ieșit fix cum am plănuit. Pentru o seară am simțit, din nou, că fiecărui stelist prezent pe stadion îi pasă de blazonul roș-albastru și că înțelege măreția clubului nostru.

ADVERTISEMENT

„Se poate programa, până la urmă, un meci la o oră decentă, nu-i așa, domnilor?”

Apropo, se pare că se poate programa, până la urmă, un meci la o oră decentă, nu-i așa, domnilor? Poate că unii înțeleg în continuare din STEAUA că este ‘doar o marcă într-un sertar’.

Dar noi suntem în continuare aici. Și nu plecăm. NICĂIERI și NICIODATĂ!”, a fost anunțul făcut pe facebook de Peluza Sud. Atmosfera din tribune a fost spectaculoasă, însă cele două formații nu au reușit să găsească drumul spre gol și au remizat, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

După anunțul ironic făcut miercuri seară, Mihai Stoica a venit cu noi explicații. „Era normal să fie redusă pentru că e derby duminică. Aşa văd eu. Eu nu am ironizat pe nimeni. Mie îmi place tot timpul să compar cifrele.

„Ieri se depășiseră 14.000 de bilete vândute doar la tribuna a doua”

Ieri se depășiseră 14.000 de bilete vândut doar în tribuna a doua (n.r. FCSB – Rapid). Când s-a anunţat 13.678, eu am calculat şi am văzut câte erau vândute ieri la noi în tribuna 2. Atât. O constatare, pur şi simplu.

ADVERTISEMENT

Dacă ar avea suporteri, ar veni şi la meciurile în care nu joacă cu Rapid”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport TV. În urmă cu două zile, Gabi Safta a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că s-au vândut peste 25.000 de bilete la derby-ul FCSB – Rapid.

ADVERTISEMENT