Sport

Ironia lui Mihai Stoica după asistenţa redusă de la CSA Steaua – Rapid: “Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate”

Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CSA Steaua după asistenţa redusă de la derby-ul cu Rapid. Managerul FCSB-ului lasă de înţeles că s-au vândut aproape 40.000 de tichete.
02.11.2023 | 00:08
Ironia lui Mihai Stoica dupa asistenta redusa de la CSA Steaua  Rapid Cu toate golurile anulate si penaltyurile refuzate
Ironia lui Mihai Stoica după asistenţa redusă de la CSA Steaua - Rapid: "Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua – Rapid s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Pe Ghencea au fost 13.678 de spectatori, o asistenţă mai redusă decât se aşteptau “militarii”, în condiţiile în care au evoluat uneia dintre rivale din Capitală.

Ironia lui Mihai Stoica după asistenţa redusă de la CSA Steaua – Rapid

Mihai Stoica nu s-a abţinut şi la final a lansat o ironie pe Facebook la adresa celor de la CSA Steaua, lăsând de înţeles că pentru derby-ul de duminică s-au vândut până acum aproape 40.000 de bilete:

ADVERTISEMENT

“Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate. #around40k”, este mesajul lui Mihai Stoica.

Mustaţă: “Sperăm să fie 50.000 de oameni”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat luni, la FANATIK SUPERLIGA că s-au dat 30.000 de bilete cu o săptămână înainte de meci şi sunt şanse mari să fie sold out la meciul de duminică:

ADVERTISEMENT

“Până în momentul de faţă sunt aproape 30.000 de bilete vândute, cu o săptămână înainte de meci. Noi sperăm să se vândă toate biletele. Sperăm să fie 50.000 de oameni dacă se poate.

Cred că va fi record. Chiar dacă echipa a avut o cădere uşoară şi la Ploieşti, nu au ţinut de rezultat, nu este nicio problemă, suntem alături de ei, suntem acolo. Dacă s-au întâmplat aceste lucruri, nu o să jignim jucătorii.

ADVERTISEMENT

“Vom fi alături de ei tot timpul, indiferent de situaţie”

Vom merge şi la bază pentru a fi alături de ei, vom discuta cu ei, să îi facem să înţeleagă că anul ăsta nu au cum să mai scape şi trebuie să fim campioni. Şi vom fi alături de ei tot timpul, indiferent de situaţie.

Cu siguranţă va fi iureş dacă nu luăm titlul. Nu ai cum să pierzi campionatul cu lotul pe care îl ai. Dacă îl pierzi ori nu eşti profesionist, ori nu ai treabă cu fotbalul sau hai să jucăm să ne intre salariul bine: 15-20.000″, a spus Mustaţă.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Este ultima etapă din turul sezonului regulat al SuperLigii şi sunt mari şanse să stabilească un nou record de audienţă în campionat.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid