Sport

Galeria Stelei, acuze dure la adresa conducerii și a MApN-ului: ”Ne-am săturat de marionete interimare/ Vrem atitudine, stabilitate și promovare!”

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua au afișat mai multe mesaje dure la adresa conducerii clubului și a MApN-ului, iar galeria îi consideră „complici” la interzicerea dreptului de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.
22.03.2022 | 16:06
Galeria Stelei acuze dure la adresa conducerii si a MApNului Neam saturat de marionete interimare Vrem atitudine stabilitate si promovare
CSA Steaua se află în acest moment pe loc de baraj (4). Sursă foto: AS47
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua a afișat mai multe bannere extrem de dure la adresa conducerii clubului Armatei și a Ministerului Apărării Naționale (MApN) la meciul disputat la Chiajna.

Galeria Stelei continuă discursul dur la adresa conducerii CSA și MapN: „A doua oară nu mai e greșeală!”

Peste 1.000 de suporteri steliști au fost prezenți în peluza stadionului din Chiajna la meciul cu Concordia, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Suporterii au început presiunile la adresa conducerii clubului și a MApN-ului în mediul online, imediat după ce FRF a anunțat că echipa nu are drept de promovare în acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1.

În replică, Iulian Miu a declarat că CSA Steaua va merge la TAS pentru a-și obține dreptul la promovare, dacă echipa se va clasa la final pe unul dintre cele patru locuri.

ADVERTISEMENT

Mesaje dure ale Peluzei Sud Steaua transmise la meciul de la Chiajna

Ultrașii au afișat mai multe mesaje acide la adresa comandantului CSA Steaua și a celor care se află în lanțul de conducere al MApn, în frunte cu Nicolae Ciucă.

„Indolența sau incompetența prin prisma unui dosar / A doua oară nu mai e greșeală, e complicitate clar!”, a fost unul dintre cele mai dure mesaje.

ADVERTISEMENT

Însă suporterii nu s-au oprit aici și cer demisii în masă în cazul în care echipa va termina pe loc de promovare și nu își va putea exercita acest drept: „De la comandant până la ultimii gradați: / Munciți pentru Steaua sau plecați!”.

Scandal la intrare după ce Jandermeria Română a interzis mai multe bannere ale Peluzei Sud

Mai multe bannere au fost interzise de Jandarmeria Română fără niciun temei legal, iar din informațiile FANATIK se pare că o parte dintre ele făceau referire la FRF și interzicerea dreptului echipei de a promova.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje a mai afișat galeria Stelei: „Un gând comun transmis spre voi la unison/Golanii nu vă iartă dacă nu vreți să promovăm!”, „Clubul de lângă inima noastră, Un ghimpe în coasta voastră”, „Emblema de pe piept / ne conferă loc în Liga 1, DE DREPT!”.

ADVERTISEMENT
Tags: