Sport

Pep Guardiola a dezvăluit marele său secret înainte de finala Ligii Campionilor: „Nu glumesc. E adevărul”

Pep Guardiola a oferit o declarație surprinzătoare înainte de finala Champions League dintre Manchester City și Inter Milano.
10.06.2023 | 14:47
Pep Guardiola a dezvaluit marele sau secret inainte de finala Ligii Campionilor Nu glumesc E adevarul
Pep Guardiola a câștigat Liga Campionilor în 2009 și 2011. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a prefațat finala Ligii Campionilor cu Inter Milano, iar antrenorul visează la marele trofeu după 14 ani.

Pep Guardiola îl compară pe Erling Haaland cu Lionel Messi: „Acum îl am pe el”

Antrenorul lui Manchester City a fost întrebat de jurnaliștii spanioli de la AS.com care e explicația pentru performanțele sale: „Secretul meu? Că am avut jucători buni.

ADVERTISEMENT

L-am avut pe Messi în trecut, acum îl am pe Haaland. Ăsta e secretul meu. Nu glumesc. E adevărul”, a mai completat Pep Guardiola după câteva secunde de tăcere.

Erling Haaland a vorbit și el despre relația specială cu Pep Guardiola: „Pep și ceilalți din staff fac tot posibilul ca noi să ajungem la cel mai bun nivel. Am învățat deja atât de multe de la Pep și sunt sigur că mai am multe de aflat.

ADVERTISEMENT

Știam că trebuie să mă adaptez la un antrenor nou, staff nou, colegi și mediu nou, dar simt că m-am integrat foarte bine și mă bucur de fiecare minut”.

Pep Guardiola visează la câștigarea Ligii Campionilor: „Este un meci special”

Pep Guardiola speră că a scăpat de „blestemul” lui Yaya Toure și va câștiga din nou UEFA Champions League: „Este absolut un vis câștigarea finalei. Pentru a realiza lucruri mari trebuie să ai obsesie, dorință. Obsesia este pozitivă.

ADVERTISEMENT

Vom încerca să ne realizăm visul. Este un meci special. Nu pot controla cine este favorit, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut”, a mai spus antrenorul care nu a mai reușit să ridice marele trofeu din 2011.

Spaniolul i-a analizat pe „nerrazzuri” și rămâne rezervat: „Am urmărit meciurile lui Inter cât am putut de mult. Ce s-a întâmplat înainte nu contează. Inter are o istorie mai bogată. Nu contează cine este favorit, contează ce se va întâmpla în finală.

ADVERTISEMENT

Este o zi de sărbătoare pentru fanii lui Inter, pentru fanii lui City. Trebuie să fim fericiți că suntem aici. Ceea ce s-a întâmplat în trecut nu contează. Trebuie să ne bucurăm de joc”, a mai spus Guardiola la conferința de presă.

ADVERTISEMENT