Sport

Pep Guardiola a făcut lumină în cazul lui Kevin De Bruyne! Belgianul a rămas pe banca de rezerve în Real Madrid – Manchester City

Pep Guardiola a explicat de ce l-a lăsat pe Kevin De Bruyne pe banca de rezerve în Real Madrid - Manchester City, în UEFA Champions League.
09.04.2024 | 22:33
Pep Guardiola a facut lumina in cazul lui Kevin De Bruyne Belgianul a ramas pe banca de rezerve in Real Madrid  Manchester City
Pep Guardiola a explicat motivul pentru care Kevin De Bruyne a rămas pe bancă în Real Madrid - Manchester City. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să-l lase doar pe banca de rezerve pe Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City, în prima manșă din sferturile UEFA Champions League. Înainte de fluierul de start, antrenorul iberic a spus că belgianul se confruntă cu probleme medicale.

Pep Guardiola a făcut lumină în cazul lui Kevin De Bruyne! Belgianul a rămas pe banca de rezerve în Real Madrid – Manchester City

Manchester City a primit o veste proastă cu câteva momente înainte de startul meciului cu Real Madrid. Kevin De Bruyne a acuzat probleme medicale și a fost lăsat pe banca de rezerve de Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Belgianul, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Pep Guardiola, nu s-a simțit bine, iar antrenorul iberic a decis să nu riște. Locul lui Kevin De Bruyne în primul „11” a fost luat de Mateo Kovacic.

”Nu s-a simțit bine. Am avut o întâlnire astăzi, era bine, dar când am ajuns (n.r.- la stadion), în vestiar, a început să vomite și mi-a zis: `Nu sunt pregătit`”, a declarat Pep Guardiola, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Bernardo Silva a scris istorie în Real Madrid – Manchester City

Manchester City a deschis rapid scorul în duelul cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. Bernardo Silva l-a învins pe portarul Andriy Lunin cu un șut pe jos direct din lovitură liberă. Internaționalul portughez a reușit să bage mingea în plasa porții lui Real Madrid după doar 108 secunde.

Golul lui Bernardo Silva din meciul cu Real Madrid este al doilea cel mai rapid marcat de o echipă oaspete pe Santiago Bernabeu. Recordul este deținut de Mario Mandzukic care a marcat în 2018 pentru Juventus după doar 77 de secunde, potrivit OptaJoe.

ADVERTISEMENT

Totodată, Real Madrid – Manchester City este doar al doilea meci din fazele eliminatorii ale UEFA Champions League în care s-au marcat 3 goluri în doar 14 minute. S-a mai întâmplat un astfel de scenariu în Manchester City – Tottenham (2-2 în 11 minute).

După golul lui Bernardo Silva, Real Madrid a reușit să răstoarne rezultatul în decurs de doar două minute. Primul care a marcat pentru trupa lui Carlo Ancelotti a fost Camavinga. Mijlocașul francez a punctat în minutul 12 cu un șut deviat.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a trecut în avantaj după reușita din minutul 14 a lui Rodrygo. Tânărul atacant brazilian a înscris după o cursă excelentă. Vinicius Jr. a trimis o pasă fantastică în profunzime, iar compatriotul său a fructificat.

ADVERTISEMENT