Sport

Pep Guardiola, furios pe Erling Haaland după Manchester City – Leeds 2-1. Ce i-a reproșat super atacantului norvegian. Video

Pep Guardiola a urlat la Erling Haaland în timpul meciului câștigat de Manchester City, scor 2-1 cu Leeds. Ce l-a deranjat pe antrenorul spaniol.
07.05.2023 | 14:40
Pep Guardiola furios pe Erling Haaland dupa Manchester City  Leeds 21 Ce ia reprosat super atacantului norvegian Video
Pep Guardiola a urlat la Erling Haaland. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a urlat la Erling Haaland în finalul partidei câștigate la limită de Manchester City, scor 2-1 cu Leeds în etapa cu numărul 35 din Premier League. „Cetățenii” au urcat pe primul loc după acest succes, cu 82 de puncte, cu patru mai multe decât Arsenal, cu patru etape rămase până la finalul sezonului. Ilkay Gundogan a ratat un penalty în minutul 84, iar un minut mai târziu oaspeții au redus din diferență.

Pep Guardiola a urlat la Erling Haaland în partida cu Leeds

Ilkay Gundogan a fost aproape să marcheze hattrick-ul pe Etihad Stadium. După reușitele din minutele 19 și 27, Erling Haaland l-a lăsat pe mijlocașul german să execute lovitura de la 11 metri după faultul comis de Pascal Struijk în careu. Totuși, mijlocașul curtat de Barcelona a trimis în bară.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care Pep Guardiola a făcut o criză de nervi și a țipat la Erling Haaland pentru gestul de a-l lăsa pe Gundogan să execute lovitura de pedeapsă. Antrenorul iberic l-a certat pe superstarul norvegian, deoarece avantajul de pe tabelă nu era unul liniștitor.

„Meciul nu era încheiat, însă asta arată cât de bun și de generos este Erling. Dacă era 4-0 cu 10 minute înainte de final, în regulă, dar să faci asta la 2-0? Erling este cel mai bun executant de penalty-uri acum, deci el trebuia să bată”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola l-a certat, apoi l-a lăudat pe Erling Haaland: „A jucat incredibil”

Erling Haaland a fost titular în partida cu Leeds, însă atacantul norvegian care a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile într-un singur sezon de Premier League nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Atacantul norvegian marcase în ultimele trei meciuri consecutive.

După ce l-a certat, Pep Guardiola s-a arătat fascinat de jocul lui Erling Haaland de sâmbătă, fiind convins că nordicul putea să marcheze de cel puțin două ori. „Astăzi, Erling putea să marcheze două sau trei goluri. A jucat incredibil de bine și s-a luptat excelent.

ADVERTISEMENT

Vreau să-l laud pe Erling și când nu marchează. Dacă Gundogan ar fi marcat, toată lumea ar fi spus: ‘În regulă, hat-trick, bravo!’, dar un executant este un executant”, a mai spus Pep Guardiola. Pentru Manchester City urmează confruntarea cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor, marți, 9 mai, de la ora 22:00.

Cum l-a lăsat Erling Haaland pe Gungodan să execute penalty cu Leeds: „Se uita după mine”

Presa din Spania a anunțat că Ilkay Gundogan ar urma să semneze un contract valabil pe două sezoane cu Barcelona în vară, când germanului îi expiră înțelegerea cu Manchester City. Autor a două goluri în partida cu Leeds, Gundogan a dezvăluit cum a fost lăsat să bată lovitura de pedeapsă de către Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe Erling cu mingea în brațe. Se uita după mine. Mi-a spus să bat eu. L-am întrebat de câteva ori: «Ești sigur?». Era foarte sigur și determinat să îmi dea mingea. Așa că, evident, am luat-o. Îmi pare rău că n-am marcat”, au fost cuvintele lui Gundogan.


  • 1,31 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Everton – Manchester City

ADVERTISEMENT