Life

Pepe a lansat o melodie dedicată soției și celor trei copii: “Am făcut-o din suflet”

Pepe a lansat astăzi o melodie dedicată soției și celor trei copii, pe care îi iubește foarte mult. Iată cum sună noua piesă.
19.12.2022 | 23:38
Pepe a lansat o melodie dedicata sotiei si celor trei copii Am facuto din suflet
Pepe a lansat o melodie despre familie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, Pepe a lansat o melodie dedicată soției sale și celor trei copii. Versurile piesei sunt foarte emoționante, iar artistul le-a scris din suflet.

Pepe, melodie dedicată soției și celor trei copii

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva le-a făcut celor dragi un cadou inedit, și anume o melodie dedicată familiei sale.

ADVERTISEMENT

Pepe este recunoscător pentru cele două fiice ale sale, din mariajul cu Raluca Pastramă, dar și pentru fiul pe care îl are cu actuala soție, Yasmine.

Melodia a fost lansată astăzi și este o dedicație pentru cele mai dragi persoane din viața artistului. Piesa este intitulată, sugestiv, “Familia mea”.

ADVERTISEMENT

Artistul speră ca această melodie să ajungă la inimile oamenilor care își iubesc familia.

“Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă.

De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un ‘te iubesc’ sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet.”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

În clipul video apar toți cei trei copii ai cântărețului, dar și actuala parteneră de viață.

“Voi sunteţi viaţa mea,/ Şi fericirea mea e lânga voi./ Voi sunteţi viaţa mea,/ Şi toată viaţa mea înseamna noi./ Voi sunteţi viaţa mea,/ Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet.”, este doar o parte din melodia lansată de prezentatorul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pepe, împlinit de când a devenit tată pentru a treia oară

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit cu mai bine de doi ani în urmă, iar de anul trecut cântărețul formează un cuplu cu Yasmine Ody.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel în urmă cu câteva luni. Recent, artistul s-a bucurat de momente unice alături de copiii lui, în timp ce împodobeau bradul de Crăciun.

Prezentatorul a imortalizat un moment în care Pepe Jr, apare alături de sora lui mai mare.

“Primul brăduț din viața lui Pepe!”, a scris cântărețul pe Instagram, în dreptul imaginii cu copiii săi.

Cântărețul este un bărbat împlinit pe toate planurile, mai ales că anul acesta s-a născut și primul său băiat.

ADVERTISEMENT
Tags: