Life

Pepe, momente unice cu fiul său și al lui Yasmine Ody: ”Diamantul nostru”

Pepe, clipe speciale cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1.
09.12.2022 | 11:10
Pepe momente unice cu fiul sau si al lui Yasmine Ody Diamantul nostru
Pepe, clipe speciale cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare momentele unice pe care le are cu fiul său și al partenerei de viață. Îndrăgitul artist este împlinit și fericit de când a venit pe lume cel pe care-l numește „diamant”.

Pepe, clipe speciale cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul

Pepe are parte de cele mai frumoase zile, mai ales că se apropie primele sărbători de iarnă pe care le sărbătorește de când a devenit tată de băiat. Vedeta și a treia soție vor petrece în curând primul Crăciun cu cel mic.

ADVERTISEMENT

Până în ziua nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, artistul și soția sa, Yasmine Ody, au împodobit bradul. Prezentatorul de la Antena 1 a imortalizat momentul în care micuțul care îi poartă numele apare cu fiica cea mare.

Maria și băiețelul apar în câteva cadre de poveste, moderatorul de la Te cunosc de undeva fiind un familist convins. Cântărețul își iubește foarte mult copiii și se consideră împlinit pe absolut toate planurile.

ADVERTISEMENT

„Primul brăduț din viața lui Pepe!”, a scris vedeta pe pagina de Instagram, în care apar doi dintre copiii săi.

Maria și Pepe, doi dintre copiii lui Pepe
Maria și Pepe, doi dintre copiii lui Pepe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe, mândru de fiul său și al lui Yasmine Ody

„Diamantul nostru”, este descrierea pe care Pepe a adăugat-o la o imagine în care apare cu soția sa, Yasmine Ody, și fiul lor.

ADVERTISEMENT

De când a devenit tată artistul publică frecvent fotografii cu băiețelul care a venit pe lume în luna iunie, la o clinică privată din București. Bebelușul a cântărit la naștere 2.750 de grame și a primit nota 10 de la medici.

Inițial vedeta nu a făcut publice poze cu fiul său, dar în cele din urmă nu s-a mai putut abține. Se mândrește cu Pepe, considerând că acest nume i se potrivește de minune.

ADVERTISEMENT

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?!

Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe, nu eu?!”, spunea cântărețul cu două luni înainte ca soția sa să nască, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: