Life

Pepe a recunoscut o faptă în fața soției sale, Yasmine Ody. Ce făcea înainte să o cunoască

Pepe i-a mărturisit soției sale fapte din trecutul lui. Ce făcea înainte să o cunoască. Cum a reacționat Yasmine Ody când a aflat?
03.10.2023 | 23:21
Pepe a recunoscut o fapta in fata sotiei sale Yasmine Ody Ce facea inainte sa o cunoasca
Pepe și Yasmine Ody sunt căsătoriți de un an. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe a avut un moment de sinceritate față de soția sa, Yasmine Ody. Interpretul i-a mărturisit fapte din trecut, de dinainte să o cunoască și să o ducă în fața altarului. Momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Cum a reacționat Yasmine când a aflat?

Ce i-a recunoscut Pepe soției lui, Yasmine Ody?

Pepe și Yasmine Ody formează de trei ani unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz, iar de un an sunt și soț și soție. Mai mult decât atât, au devenit și părinții unui băiețel pe care l-au botezat Pepe Jr. Artistul își dorește ca fiul său să-i ducă numele mai departe.

ADVERTISEMENT

Când nu sunt acasă, în prezența fiului lor, Pepe și Yasmine se ocupă de activitățile profesionale. De curând și-au deschis un magazin de haine, în Capitală, și au filmat câteva secvențe de la fața locului. Nu au lipsit momentele amuzante.

Pepe a ținut să-i facă o confesiune partenerei de viață, în timp ce aceasta pregătea o mulțime de pantofi pentru a fi aranjați pe rafturi. Concret, i-a dezvăluit că se pricepe să aleagă pantofii unei doamne, deoarece a cumpărat multe perechi până să o cunoască. Însă, nu mai multe decât i-a cumpărat ei în prezent.

ADVERTISEMENT

”Pepe: Vreau să-ți recunosc faptul că am cumpărat foarte mulți pantofi cu toc la viața mea și știu mărimile pe de rost, dar ție ți-am cumpărat cele mai multe.

Yasmine: Să le vând

Pepe: Bine, tu le și vinzi”, a fost dialogul dintre cei doi soți, așa cum apare într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine Ody, afacere de familie

În cadrul unui interviu, Pepe a oferit detalii despre afacerea pe care a deschis-o împreună cu soția sa. Este administrată de Yasmine, iar vânzările se fac fizic și online. Cât despre publicitate, au hotărât ca ambii să contribuie la acest lucru.

”E o afacere de care se ocupă Yasmine și care poate să crească de la zi la zi, de la săptămână la săptămână. Avem și site, deci chiar dacă magazinul fizic este închis, afacerea merge, se vând lucrurile foarte bine online! De publicitate nu îmi fac griji.

ADVERTISEMENT

Ne ocupăm și eu, dar și Yasmine de asta. Oamenii care mă urmăresc au aflat de afacere într-un timp scurt, o săptămână sau două. Sunt și comenzi online, dar și oameni care vin acolo. Avem și private shopping, adică se poate închide magazinul!

Nu este ceva extrem de complicat, nu este o marfă care să se strice, nu este un restaurant unde să se strice mâncarea sau unde ai nevoie de mulți angajați! Ne ocupăm direct de asta, e ușor! Pare complicat, dar, până la urmă, nu e ceva riscant!”, a detaliat Pepe pentru ego.ro

Pepe și Yasmine Ody s-au cuplat după ce artistul a divorțat de fosta soție, Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe, Rosa și Maria. De asemenea, înainte de Raluca Pastramă, Pepe a mai fost căsătorit o dată, cu Oana Zăvoranu, prima sa soție.

ADVERTISEMENT
Tags: