Life

Pepe, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a mamei sale: ”Ești cel mai sincer suflet”

Pepe, postare specială pentru aniversarea mamei sale, Tatiana Pascu. Ce a transmis cunoscutul prezentator de la Antena 1.
23.01.2024 | 12:10
Pepe mesaj emotionant pentru ziua de nastere a mamei sale Esti cel mai sincer suflet
Pepe, postare specială pentru aniversarea mamei sale, Tatiana Pascu. Ce a transmis cunoscutul prezentator de la Antena 1. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a mamei sale. Vedeta emisiunii Te cunosc de undeva susține că femeia este „cel mai sincer suflet” din viața sa, cei doi având o relație frumoasă departe de lumina reflectoarelor.

Pepe, postare specială pentru aniversarea mamei sale, Tatiana Pascu. Ce a transmis cunoscutul prezentator de la Antena 1

Pepe a scris o postare specială pentru aniversarea mamei sale, Tatiana Pascu. Ce a transmis cunoscutul prezentator de la Antena 1 pe rețelele de socializare, unde a publicat și o fotografie cu una dintre cele mai dragi persoane din viața sa.

ADVERTISEMENT

Femeia apare alături de fiul său și al partenerei de viață, Yasmine Ody, din perioada în care era hrănit cu biberonul. Aceasta este cea care a crescut mulți dintre nepoții din neamul îndrăgitului cântăreț de muzică latino.

Cu această ocazie artistul și-a declarat dragostea necondiționată pentru mama sa, care este o persoană importantă pentru el. Moderatorul show-ului Te cunosc de undeva i-a dedicat inclusiv o melodie femeii, în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, mama! Ești cel mai sincer suflet și unica persoană care ne iubește pe toți necondiționat! Te iubim toți copiii și nepoții tăi!”, este mesajul pe care l-a scris Pepe pe contul personal de Instagram.

Pepe, despre lecțiile învățate de la mama sa, Tatiana Pascu

Pepe are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru femeia care i-a dat viață. Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva vorbește frecvent despre mama sa, Tatiana Pascu, de la care a învățat foarte multe lecții.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al actriței Oana Zăvoranu a primit mereu iubire necondiționată și sprijin din partea familiei sale, oricât de multe greșeli a făcut de-a lungul anilor. Vedeta consideră că mama sa îi dorește numai binele.

„Mama m-a învățat să fiu bărbat, să am grijă de familia mea. Mama mi-a oferit o dragoste necondiționată, indiferent de ce greșeli am făcut ea a continuat să mă iubească.

ADVERTISEMENT

Mama continuă să-mi poarte de grijă. Tot ce își dorește e un mesaj sau un apel cu «Sunt bine»”, a mărturisit cântărețul Pepe în emisiunea Cultour, difuzată la Happy Channel, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT