Life

Cum a apărut Yasmine, soția lui Pepe, alături de fetele lui și ale Ralucăi Pastramă. Imagini pe care fosta soție a artistului n-ar vrea să le vadă

Cum s-au fotografiat Yasmine și Pepe, împreună cu fetele și fiul lor. Pozele pe care Raluca Pastramă nu le va vedea niciodată.
20.07.2023 | 14:15
Cum a aparut Yasmine sotia lui Pepe alaturi de fetele lui si ale Ralucai Pastrama Imagini pe care fosta sotie a artistului nar vrea sa le vada
Cum s-au fotografiat Yasmine și Pepe, împreună cu fetele și fiul lor. Pozele pe care Raluca Pastramă nu le va vedea niciodată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a apărut Yasmine, soția lui Pepe, alături de fetele lui și ale Ralucăi Pastramă. Imagini pe care fosta soție a artistului n-ar vrea să le vadă. Cei doi parteneri de viață au plecat cu întreaga familie în vacanță în Turcia.

Cum s-au fotografiat Yasmine și Pepe, împreună cu fetele și fiul lor. Pozele pe care Raluca Pastramă nu le va vedea niciodată

Yasmine Ody și Pepe s-au fotografiat împreună cu fetele, Maria și Rosa și fiul lor, Pepe Jr. Pozele pe care Raluca Pastramă nu le va vedea niciodată au fost realizate în concediul pe care îl petrec departe de România.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva se distrează de minune împreună cu cei mici, care au o relație extraordinară. Cântărețul și make-up artistul se simt foarte bine, copiii fiind filmați când înoată sau când se dau pe tobogane.

Din imagini nu lipsește nici soția artistului, care i-a lăsat acestuia un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Vedeta de la Antena 1 împlinește 44 de ani, pe 20 iulie, evenimentul fiind unul important pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, inima mea! Te iubesc!”, a transmis Yasmine pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare Pepe cu un pahar de băutură în mână. În altă poză cei doi se țin de mână, în timpul unei plimbări.

Pepe și cei trei copii în vacanță
Pepe și cei trei copii în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe și Yasmine, cazați într-un hotel de lux

Pepe și Yasmine sunt cazați într-un hotel de lux din Turcia care le oferă foarte multe activități și beneficii. Cei mici se bucură de piscină și jocuri distractive, Pepe Jr. fiind fascinat de coregrafia unor dansatoare.

ADVERTISEMENT

Se plimbă pe plajă cu fiul lor, stau la terase, iar seara merg la bowling sau în alte locuri. Pentru un sejur de 6 nopți pentru doi adulți și trei copii prezentatorul de la Antena 1 a scos din buzunar o sumă uriașă, de circa 54.000 de lei.

„Pepe Jr. se bucură de vacanță cum vrea”, a mai scris tânăra make-up artist pe rețelele de socializare, referindu-se la faptul că băiețelul său și al cântărețului dansează lângă o roabă cu sticle cu alcool.

ADVERTISEMENT

În altă filmare vedeta apare în timp ce se joacă cu fiul său în piscină și îl ridică în aer ca un avion. Soția sa, Yasmine, este cea care a realizat clipul, Pepe radiind de fericire. Cântărețul este tare mândru că e tată de băiat.

ADVERTISEMENT