Life

Pepe și noua iubită, Yasmine, și-au dat frâu liber sentimentelor la Cannes! Imaginea care spune totul

Pepe și noua lui iubită, Yasmine Ody, nu se mai ascund de mult. Recent, artistul a postat o imagine care spune totul: relația cu bruneta e una serioasă.
05.08.2021 | 12:50
Pepe și noua iubită, Yasmine, și-au dat frâu liber sentimentelor la Cannes! Imaginea care spune totul
Pepe, alături de noua lui iubită. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine petrec momente de neuitat la Cannes. Cei doi au participat la ziua unui prieten de-ai cântărețului chiar pe Coasta de Azur, într-un cadru idilic.

Interpretul de muzică latino s-a arătat extrem de fericit în fotografiile și videoclipurile postate pe Instastory, acolo unde fanii au remarcat că acesta era nedezlipit de noua lui cucerire.

ADVERTISEMENT

Pepe a preferat să fie rezervat cu declarațiile despre viața sa intimă după divorțul de Raluca Pastramă. Îndrăgitul cântăreț a renunțat să mai ascundă ce simte cu adevărat pentru noua persoană specială din viața lui.

Pepe și Yasmine, împreună la Cannes

De altfel, este și greu să reziști tentației în fața Yasminei, așa că muzicianul este de înțeles că a ”scăpat” pe internet un clip în care este pupat pe față de tânără.

ADVERTISEMENT

Este cea mai tandră și sugestivă imagine apărută până acum cu cei doi, asumată de protagoniștii acestei povești de iubire. Yasmine îl pupă pe față în timpul unui recital de la un local din Cannes, iar cântărețul zâmbește satisfăcut, îndrăgostit lulea.

Îmbrăcați în negru, cu zâmbetul până la urechi și extrem de degajați, Yasmine și Pepe s-au distrat de minune la ziua lui George, unul din amicii artistului.

Noua iubită a cântărețului este destul de cunoscută în lumea bună a Capitalei, în sensul că este una dintre cele mai căutate make-up artiste de la noi.

ADVERTISEMENT
pepe yasmine
Pepe și Yasmine, împreună la Cannes. Foto: Instagram

Cântărețul, văzut prima oară la ziua make-up artistei

Pepe a fost văzut prima oară în preajma Yasminei în urmă cu câteva luni. Latino-lover-ul a fost la ziua brunetei, care a avut loc într-un local din Herăstrău.

Inițial, artistul nu a vrut să vorbească foarte mult despre partenera lui. Se poate spune chiar că a fost destul de iritat la un moment dat când au apărut informațiile despre ei doi.

Odată cu trecerea timpului, cântărețul a început să se afișeze cu noua lui cucerire, tratând totul cu naturalețe.

ADVERTISEMENT

Pepe a divorțat la sfârșitul anului trecut de Raluca Pastram. Ionuț Pascu păstrează o relație cordială cu fosta nevastă de dragul fetițelor.

Despărțirea dintre cei doi a luat pe toată lumea prin surprindere, iar cei doi au reușit să nu provoace prea multe valuri cu declarații despre această ruptură. Raluca și Pepe au reușit să trateze separarea lor în spațiul public fără să alimenteze speculațiile despre motivul divorțului.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri