Life

Pepe și Raluca, adevăratul motiv al divorțului. De ce a fost acuzat cântărețul

04.11.2020 | 13:19
Pepe si Raluca adevaratul motiv al divortului De ce a fost acuzat cantaretul
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost o adevărată lovitură pentru lumea showbiz-ului. Așa cum era de așteptat, au apărut diverse motive care au dus la destrămarea căsniciei dintre cei doi. 

Pepe a a făcut anunțul divorțului în cadrul unui vlog pe canalul său de YouTube. Cântărețul le-a mărturisit fanilor că el și Raluca nu-și mai pot continua căsnicia și s-au despărțit, iar divorțul va avea loc pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

Pepe încearcă să nu dezvăluie foarte multe despre motivul care a stat la baza despărțirii. Se pare că între ei există probleme mai vechi pe care nu le-au putut trece cu vederea.

Adevăratul motiv divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă

Fanii au fost de-a dreptul șocați atunci când Pepe și-a anunțat divorțul de femeia cu care a fost împreună timp de opt ani. Cântărețul latino și Raluca Pastramă cu două fetițe și vor divorța pe cale amiabilă pentru ca micuțele să nu fie afectate.

ADVERTISEMENT

Pepe a menționat că au înțeles mai multe lucruri după ce s-au separat și că nu există cale de împăcare. Cu toate că cei doi s-au hotărât să păstreze o relație bună de dragul fetelor, artistul este acuzat că și-ar fi înșelat soția.

Surse din echipa CANCAN.RO au dezvăluit că ar fi avut loc un scandal în familia lui Pepe, în care s-ar fi implicat și mama lui. Aceștia ar fi dat vina pe Raluca, moment în care relațiile dintre cele două femei s-au răcit. Ca urmare, și relația cântărețului cu Raluca nu a mai fost la fel.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestor tensiuni, Pepe ar fi avut un moment de slăbiciune și ar fi recurs la un gest peste care Raluca nu a putut trece. Solistul este acuzat că ar fi înșelat-o pe soția lui și că de aici au decis să divorțeze. În plus, familia lui Pepe ar fi intervenit între cei doi.

Reacția lui Pepe cu privire la acuzații

Pepe susține că este vorba de niște zvonuri nefondate și că ei știu mai bine care este adevăratul motiv care a dus la divorț. “Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a declarat Pepe, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

După opt ani împreună, Pepe și Raluca au decis că cea mai bună soluție pentru a pune capăt tensiunilor dintre ei este divorțul. Dacă au avut probleme de mai mult timp, se pare că au reușit foarte bine să le ascundă. Mai mult, păreau fericiți de fiecare dată când se afișau în public, așa că nimeni nu a prevăzut ruptura.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012, iar la scurt timp s-a născut și prima lor fiică, Maria. Mezina familiei, Rosa Alexandra, s-a născut în primăvara anului 2015.

Pepe  a povestit în clipul video de pe YouTube de ce nu mai poate forma un cuplu cu mama copiilor săi.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus artistul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: