Life

Perneș și Sabrina le-au făcut cea mai mare bucurie fanilor de la Mireasa. Mulți nu se mai așteptau să se întâmple

Perneș și Sabrina, fericire imensă pentru telespectatorii emisiunii Mireasa. Foarte multă lume nu mai credea în aceste lucruri.
15.04.2023 | 21:00
Pernes si Sabrina leau facut cea mai mare bucurie fanilor de la Mireasa Multi nu se mai asteptau sa se intample
Perneș și Sabrina, fericire imensă pentru telespectatorii emisiunii Mireasa. Foarte multă lume nu mai credea în aceste lucruri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finaliștii sezonului 5 ai show-ului matrimonial moderat de Simona Gherghe le-au făcut cea mai mare bucurie fanilor. Mulți nu se mai așteptau să se întâmple. Ce au făcut cei doi participanți de la Antena 1 înainte de Paște.

Perneș și Sabrina, fericire imensă pentru telespectatorii emisiunii Mireasa. Foarte multă lume nu mai credea în aceste lucruri

Perneș și Sabrina le-au adus telespectatorilor emisiunii Mireasa o fericire imensă. Foarte multă lume nu mai credea că cei doi concurenți de la Antena 1 vor reveni la sentimente mai bune și se vor împăca din nou.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri s-au despărțit și s-au împăcat în repetate rânduri. Mulți credeau că nu există niciun fel de chimie între ei și că au o relație de fațadă, însă adevărul se pare că este cu totul altul. Iubirea lor a triumfat.

Recent, au plecat într-o frumoasă vacanță pe care blondina a plănuit-o cu ocazia zilei de naștere a fostului finalist al sezonului 5. Tinerii au vizitat cascada Vălul Miresei, situată pe Valea Stanciului, în comuna Mărgău, județul Cluj.

ADVERTISEMENT

În plus, Perneș și Sabrina s-au plimbat prin Sighetu Marmației și s-au bucurat de vremea frumoasă în Parcul Cetățuia din Cluj-Napoca. Mărturie stau chiar imaginile publicate de cei doi concurenți pe rețelele de socializare.

„Știți ce mă bucur eu, că voi care nu vă dădea nimeni afară nicio șansă sunteți împreună și cei care erau lăudați și așa chimie ca la ei n-a mai văzut mapamondul s-au despărțit”, „Fără cuvinte, foarte frumoși”.

ADVERTISEMENT

„Felicitări Sabrina pentru cadoul făcut soțului tău de ziua lui. Multă fericire, iubire dragilor. Cei mai respectuoși copii frumoși”, „Paște luminat și binecuvântat”, sunt câteva dintre mesajele fanilor de pe Instagram.

Perneș și Sabrina, căsătorie în finala de la Mireasa

Perneș și Sabrina s-au căsătorit în finala de la Mireasa, sezonul 5, după ce o perioadă destul de lungă tânăra a fost indecisă și nu a știut ce decizie să ia legat de concurentul pe care l-a întâlnit în emisiunea matrimonială.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Antena 1 i-a ținut în suspans pe toți până în ziua cea mare. În cele din urmă a spus Da în fața ofițerului de stare civilă, asta după ce tânărul a tras foarte mult să aibă o relație frumoasă împreună.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion