Life

„Pescobar a plătit 2 milioane de euro” | Cum arată apartamentele de lux ale lui Dragomir? „Nici în Dubai nu vezi așa ceva”

Apartamentele de lux ale lui Mitică Dragomir se vând ca pâinea caldă! Afaceristul a zis cât a plătit Pescobar pentru locuința luată de la el.
29.03.2024 | 19:00
Pescobar a platit 2 milioane de euro  Cum arata apartamentele de lux ale lui Dragomir Nici in Dubai nu vezi asa ceva
Apartamentele lui Mitică Dragomir atrag tot mai mulți clienți. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Apartamentele de lux ale lui Mitică Dragomir din nordul Capitalei au tot mai mulți clienți. Oamenii care vor să trăiască în cele mai bune condiții, cei care își și permit, evident, sunt tot mai interesați de lucrările pe care le-a făcut Mitică de la Ligă, unele cum rar mai găsești pe piața imobiliară de la noi!

Apartamentele lui Mitică Dragomir, la mare căutare!

Mai mult de atât, apartamentele de lux ale lui Mitică Dragomir nici nu se vând atât de scump, comparativ cu cele din Dubai, care sunt mult mai mici și nu au tot ce a investit fostul șef al LPF în ele!

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a provocat pe Mitică Dragomir să dea din casă, iar afaceristul a spus cu cât i-a vândut lui Pescobar un apartament: 2 milioane de euro.

„Aș vrea să facă cineva o comisie să se ducă la 10 dezvoltatori și să vină la mine să facă o comparație, să vadă cum lucrează familia Dragomir”, a declarat Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică. 

ADVERTISEMENT

Pescobar a plătit 2 milioane de euro pentru apartamentul luat de la Dragomir

„A făcut omul ăsta niște apartamente acolo, în Pipera, mi-a căzut fața. Iar când mi l-ai arătat acolo sus, al lui Pescobar”, l-a completat Horia Ivanovici, extrem de impresionat.

În apartamentele de lux ale lui Mitică Dragomir te poți plimba și un sfert de oră și încă n-ai văzut tot! Un astfel de apartament este cel al lui Pescobar pentru care „a plătit două milioane de euro plus TVA”. 

ADVERTISEMENT

Vorbim despre apartamente cu spațiu generos (1.400 metri pătrați utili), cu etaj cu piscină și terasă. De asemenea, are și un loc special pentru palmieri!

Mitică Dragomir a mai zis că apartamentul pe care Pescobar a dat 2 milioane va valora, în câțiva ani, undeva la 4-5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Apartamentele lui Mitică Dragomir s-ar vinde chiar și cu 37 de milioane de euro în Dubai

„Mai rău ca ăla al meu, în Dubai, eu am fost și am văzut 37 de milioane de dolari. L-am dat cu 2, totuși, este România. Peste doi ani, Pescobar ia pe apartament cel puțin patru milioane. Stai că mai bagă și el… Va lua patru, cinci milioane”, a declarat Mitică Dragomir.

Cât costă, însă, închirierea pe lună a unui astfel de apartament? Mitică a spus că sumele pornesc de la 1.000 de euro, în funcție de numărul de camere și dorințele chiriașului, utilități și așa mai departe.

Afaceristul a dezvăluit că acum îi pare rău că a promis unul din apartamentele sale de lux pentru un milion de euro. Asta deoarece, între timp, a apărut o clientă care s-a interesat de aceeași locuință e dispusă să dea 1.300.000 de euro!

Cât costă chiria în complexul de lux al lui Mitică

„E un cartier în care apartamentul cu două camere se închiriază cu 1.000 de euro, cu trei camere între 1.200 și 1.500 de euro. De ce? Pentru că sunt atâtea birouri de jur-împrejur, mii de birouri, înțelegi? Când am plecat, a venit o doamnă cu un tânăr să vadă unul mare, unul mare cu piscină, la etajul 9.

I-am zis fiului că nu-l mai dăm cu un milion și vine doamna și întreba ce preț are. I-am zis că ăla mai mic cu un milion și jumătate. Mi-a zis să îi mai las 200.000 și mi-l ia. Eu l-am antamat altcuiva pentru un milion, înțelegi?”, a explicat Mitică Dragomir.

Investiția l-a costat pe Dragomir aproximativ 600.000 de euro, iar la apartamentul lui Pescobar, patronul a făcut niște schimbări.

„Pe mine m-a costat 500-600.000 să îl fac. Dacă eu îi puneam coloanele lui Pescobar… Piscina pe care am pus-o eu, a dat-o jos. Eu am pus piscină de la cineva din Bistrița. E vestit în Europa.

El a zis că face ultimul răcnet din lume. Face piscină care se deschide singură, se închide singură… Oricum, e totul făcut, încălzire în pardoseală, luminile, scările…”, a adăugat Mitică Dragomir.

“Pescobar a platit 2 milioane euro!” | Cum arata APARTAMENTELE DE LUX ale lui Dumitru Dragomir!

 

ADVERTISEMENT