Pariuri sportive

Mitică Dragomir e sigur de amicalele naționalei României. Cu ce Max-profeții surprinde

Dumitru Dragomir e sigur de ce se va întâmpla în „dubla” amicală cu Irlanda de Nord și Columbia. Nea Mitică are încredere totală în naționala României
21.03.2024 | 19:50
Mitica Dragomir e sigur de amicalele nationalei Romaniei Cu ce Maxprofetii surprinde
Mitică Dragomir e sigur de amicalele naționalei României. Cu ce Max-profeții surprinde. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a pus lupa pe meciurile amicale pe care naționala României urmează să le joace în luna martie. „Tricolorii” vor înfrunta Irlanda de Nord și Columbia, pe 22, respectiv 26 martie.

Ce pariază Mitică Dragomir la România – Irlanda de Nord și Columbia – România

Primul test al României din luna martie se va disputa pe Național Arena. „Tricolorii” primesc vizita Irlandei de Nord. Partida cu britanicii e programată vineri, 22 martie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Va fi al optulea duel direct între cele două selecționate. Până acum, palmaresul este extrem de echilibrat: 2 victorii România, 2 victorii Irlanda de Nord și 3 remize. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal are însă încredere că naționala lui Edi Iordănescu poate obține victoria.

„Păi ce, Irlanda de Nord e echipă? Putem să îi batem. Păi dacă nu îi batem trebuie să ne punem un mare semn de întrebare. 1 solist cât Casa Poporului. Le dăm vreo două, trei”.

ADVERTISEMENT

Următoarea partidă de verificare a reprezentativie noastre se va juca pe teren neutru. Marți, 26 martie, de la ora 21:15, pe stadionul Metropolitano din Madrid, e programat amicalul Columbia – România.

Sud-americanii au coșmaruri din cauza „tricolorilor”, care i-au bătut la două turnee finale de Campionat Mondial. S-a întâmplat în 1994 (3-1) și în 1998 (1-0). Ambele dueluri au avut loc în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Deși naționala noastră e neînvinsă în fața Columbiei, Dumitru Dragomir crede că sud-americanii vor reuși să își ia revanța de această dată. După confruntările de la World Cup 94 și World Cup 98, România a mai dat piept cu Columbia în 2006, într-un meci amical, care s-a jucat la Chicago și care s-a terminat cu scorul de 0-0.

„Domne, dacă îi batem pe columbieni, înseamnă că putem face o figură frumoasă și la Europene. Aș pune 1 solist. Am zis de Irlanda de Nord. D

ADVERTISEMENT

Dar Columbia încă este echipă bună”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, lunea, de la ora 13:30.

Prono Amicale România

ADVERTISEMENT