News

Peste 500 de blocuri din București au rămas fără apă caldă, de mai bine de 7 zile. Când se va remedia problema

15.06.2020 | 15:23
ADVERTISEMENT

Peste 500 de blocuri din București au rămas fără apă caldă de mai bine de 7 zile. Sunt afectate Sectoarele 1, 3 și 6, din cauza unor avarii apărute la rețeaua de termoficare.

Locuitoriii din 237 de imobile din Sectorul 1, 32 din Sectorul 3 și 324 din Sectorul 6 au rămas fără apă caldă din cauza avariilor, conform unui comunicat al Termoenergetica.

ADVERTISEMENT

Aavariile din sectoarele 1 și 6 ar trebui soluționate până la finele zilei de luni, 15 iunie, în jurul orei 24:00.

Sute de blocuri din București au rămas fără apă, din cauza avariilor

În toate cazurile în care oamenii au rămas fără apă caldă, rețeaua primară a suferit avarii care necesită aproape o săptămână de reparații.

ADVERTISEMENT

În Sectorul 1 au fost afectate imobilele de pe zonele str. Av. Stâlpeanu, Calea Griviţei, bd. Ion Mihalache, str. Miciurin, str. Nicolae Racotă, str. Aviator Popişteanu, str. Enescu Athanasie, Al. Sandu Aldea, str. Turda, str. Radu Greceanu, bd. Mărăşti.

În Sectorul 3 sunt afectate imobilele de pe străzile Liviu Rebreanu și Bulevardul 1 Decembrie, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

În Sectorul 6, locuitorii din zonele Al. Poartă Albă, str. Preciziei, str. Virtuţii, str. Dealul Ţugulea, str. Constructorilor, str. Saidac, str. Ceahlău, str. 9 Mai, str. Ceahlău, str. Vintilă Mihăilescu, Calea Giuleşti, bd. Constructorilor, str. Prunaru, str. Caporal Zăgănescu, Splaiul Independenţei au rămas fără apă caldă, conform sursei citate.

Gabriela Firea crede că Bucureștiul e sabotat

În luna aprilie 2020, o situație asemănătoare a afectat peste 320 de imobile din sectoarele 2, 5 și 6 din București. Același lucru s-a întâmplat și în februarie, moment în care Primarul General Gabriela Firea a răbufnit.

ADVERTISEMENT

„E un sabotaj în dorința de a lovi în primarul Capitalei ca acesta să fie acuzat de cetățeni că ar fi vinovat de avarie. Nu suntem vinovați. Instanța și cei care vor ancheta vor decide ce riscă (cei responsabili de avarie)

Noi facem plângere împotriva Elcen, iar conducerea Elcen să afle cine a dat odinul politic pentru acest sabotaj. Pentru că nu mi se pare o întâmplare”, a acuzat Firea.

ADVERTISEMENT
Tags: