Life

Peste ce au dat pasagerii unui tren, într-un vagon. Mulți au intrat în panică

Ce au găsit călătorii unui tren, într-un vagon. Foarte multe persoane s-au speriat îngrozitor. Ce a declarat firma feroviară.
28.07.2023 | 08:15
Peste ce au dat pasagerii unui tren intrun vagon Multi au intrat in panica
Ce au găsit călătorii unui tren, într-un vagon. Foarte multe persoane s-au speriat îngrozitor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Peste ce au dat pasagerii unui tren, într-un vagon. Mulți au intrat în panică când au realizat că se află în fața unui pericol destul de mare. Conductorul a fost alertat de cele întâmplate și s-au luat imediat măsuri.

Ce au găsit călătorii unui tren, într-un vagon. Foarte multe persoane s-au speriat îngrozitor

BBC a dezvăluit ce au găsit călătorii unui tren care circula de la Skipton la Leeds. Foarte multe persoane s-au speriat îngrozitor când au găsit într-un vagon o reptilă care se plimba nestingherită pe scaune. Oamenii l-au avertizat instant pe conductor.

ADVERTISEMENT

„Prioritatea conductorului a fost siguranța clienților noștri, dar și a șarpelui”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de tren din Marea Britanie, mai arată sursa menționată mai devreme.

Pasagerii au fost informați ulterior că este vorba de un șarpe de porumb care este inofensiv, adică nu este veninos. Chiar și așa oamenii s-au panicat și unele persoane s-au calmat abia după ce animalul târâtor a fost luat.

ADVERTISEMENT

A fost scos din tren în siguranță, zona în care s-a găsit fiind curățată de reprezentanții companiei feroviare. Acest lucru a avut loc în stația Leeds, oamenii fiind de părere că cel mai probabil șarpele aparține cuiva.

Șarpele de porumb se află în momentul de față la o organizație specializată în îngrijirea reptilelor. Acesta a primit numele Noodles. În prezent, nu se știe cum a ajuns reptila în tren sau cine este proprietarul său.

ADVERTISEMENT
Șarpe de porumb într-un tren britanic
Șarpe de porumb găsit într-un tren britanic. Sursa foto: Twitter. Colaj: Fanatik

Șarpele de porumb, aruncat de un călător?

„Este într-o stare de sănătate foarte bună, așa că, în mod evident, a fost îngrijit bine înainte de a ajunge în tren. Este un șarpe drăguț, nu dă niciun semn de agresivitate. Ar fi mai degrabă speriat de oamenii din tren.

Cineva a spus că inițial a ieșit dintr-un coș de gunoi din tren, așa că asta mă face să cred că a fost aruncat de proprietar”, a mai adăugat reprezentantul companiei feroviare britanice.

ADVERTISEMENT

Unii dintre pasageri au realizat fotografii și videoclipuri cu reptila care cel mai probabil a fost aruncată la coș. Imaginile au fost publicate în social media înainte ca trenul să ajungă în stația Leeds, unde a fost preluat de organizație.

ADVERTISEMENT