Fotbal intern

Petre Grigoraș, acuze dure după ce fratele său a murit de coronavirus: „În certificat scrie de diabet, până acum nu avea. Mi se pare dubios”

01.04.2020 | 10:44
Petre Grigoras acuze dure dupa ce fratele sau a murit de coronavirus In certificat scrie de diabet pana acum nu avea Mi se pare dubios
Petre Grigoraș a murit de coronavirus. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Petre Grigoraș a ridicat un semn de întrebare după moartea fratelui său, cauzată de coronavirus. Antrenorul de la Foresta Suceava susține că în certificatul de deces a fost scris că membrul familiei sale suferea de diabet, deși până acum nu știa de această boală.

„La 24 de ore după ce a primit rezultatul a decedat”

România a intrat în scenariul 4 de pandemie de coronavirus, după ce au fost confirmate peste 2.000 de cazuri de cetățeni infectați și 82 de morți.

ADVERTISEMENT

Unul dintre frații lui Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava, a murit de COVID-19, iar tehnicianul dezvăluie că decesul a venit la 24 de ore după ce a primit rezultatul pozitiv al testului.

Petre Grigoraș ridică și un semn de întrebare legat de certificatul de deces al fratelui său, pe care scria că acesta suferea de diabet.

ADVERTISEMENT

Fratele meu a avut o răceală normală în familia lui peste care a trecut. Se pare că acest virus l-a contactat pe fondul acestei răceli. A întârziat să meargă la spital. Când s-a dus deja era destul de târziu. A intrat în comă foarte rapid. A murit din cauza acestui virus.

Am înțeles că i s-a scris acolo că avea probleme cu diabetul și cu inima. El în fiecare an își făcea analizele. Acum a apărut aceste probleme cu diabetul. Trebuie să fim mai atenți cu acest virus care nu iartă pe nimeni. Există foarte multă inconștiență.

ADVERTISEMENT

Răspunsul la teste i-a venit după vreo două zile, în acest timp nu i-a dat niciun tratament. După ce a venit rezultatul la 24 de ore a decedat.

Până acum nu avea diabet, iar în certificatul de deces scrie că are diabet. Mi se pare ceva dubios”, a declarat Petre Grigoraș, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„Vârful abia acum urmează să apară”

Petre Grigoraș consideră că perioada critică a pandemiei de coronavirus nu a fost atinsă încă în România și trage un semnal de alarmă legat de sistemul medical.

Cred că va mai dura o lună sau două cel puțin această situație, sper să mă înșel. Îmi doresc să revină totul la normal, dar în țara noastră se pare că vârful abia acum urmează să apară.

Sistemul nostru medical nu e bine pus la punct, iar mentalitatea noastră e departe de cea a japonezilor”, avertizează Petre Grigoraș.

ADVERTISEMENT
Tags: