Sport

Petrila, dezvăluiri despre calvarul accidentării: “Aveam acest gând!”

Claudiu Petrila a făcut dezvăluiri despre calvarul accidentării la „Suflet de rapidist” și a spus ce gânduri a avut în acea perioadă.
20.02.2024 | 19:50
Petrila dezvaluiri despre calvarul accidentarii Aveam acest gand
Petrila, dezvăluiri despre calvarul accidentării: “Aveam acest gând!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila s-a accidentat cu Universitatea Craiova pe Giulești, iar lui Cristiano Bergodi i-a lipsit pentru mult timp. Mijlocașul transferat de la CFR Cluj a revenit pe teren cu FC Hermannstadt, scor 2-0, iar acum a dezvăluit ce calvar a trăit cât timp a stat departe de lotul giuleștenilor.

Petrila, dezvăluiri despre calvarul accidentării: “Aveam acest gând!”

Pe 29 octombrie 2023 a ieșit accidentat din Rapid – Universitatea Craiova, scor 2-0, iar verdictul staff-ului medical nu a fost unul blând pentru Claudiu Petrila. Mijlocașul a suferit o ruptură musculară, dar și un tendon i-a fost afectat într-o perioadă extraordinară a carierei.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a povestit că a sperat că va lipsi doar o lună și jumătate de la Rapid, însă perioada de timp s-a dovedi a fi una mult mai mare. Acesta nu a putut merge la Belgrad pentru a se trata la Marijana, deoarece nu putea intervenii în zona tendonului afectat.

Mijlocașul campion cu CFR Cluj își dorește să câștige titlul și cu Rapid, iar acesta le-a pus gând rău și celor de la FCSB. Acesta a dezvăluit că s-a gândit că poate pierde primul „11” după ce a lipsit mai mult timp din cauza accidentării.

ADVERTISEMENT

„Nu mă gândeam că așa de repede voi fi un jucător important. Am zis că voi veni aici, voi munci și va depinde de mine. Din fericire am venit cu bucurie și dorința a de demonstra și mi-a ieșit. În prima fază mi s-a spus că trebuia să stau în jur de o lună și jumătate.

Mi-au spus că nu e de operație, dar nici nu pot să merg în Serbia la Marijana pentru că era un tendon și ea este doar pentru mușchi. Am sperat că o să revin într-o lună și jumătate, dar a continuat tot și am vrut să stau până sunt sigur că nu mă rup din nou în zona aia”, a declarat Petrila.

ADVERTISEMENT

La ce s-a gândit când era accidentat: „În mintea mea era”

„M-au lăsat să îmi revin când trebuie. Am lucrat cu Dragoș la KinetoFit, muncă grea. Stăteam în jur de patru ore pe zi, cu tratamente și exerciții în jur de patru ore și jumătate. Este normal să te gândești (n.r. că poți pierde postul de titular), mai ales că știam că vin după o pauză de trei luni.

În mintea mea undeva în spate aveam și gândul ăsta, dar într-un fel m-a motivat mai tare să îmi revin și să muncesc mai mult. Știam că m-au cumpărat cu bani mulți și știam că trebuie să vin aici, să dau totul și să le întorc favorul.

ADVERTISEMENT

Și în ceilalți ani de la CFR era la fel, ne băteam la primul loc și consider că asta m-a ajutat. Era altfel de presiune, aici e diferit pentru că sunt foarte mulți fani. Jucăm la fiecare meci cu tribunele pline, dar este o presiune bună pentru că ne facem să dăm totul pe teren”, a declarat mijlocașul.

Claudiu Petrila, DEZVALUIRI despre CALVARUL ACCIDENTARII: “AVEAM SI GANDUL ASTA”

ADVERTISEMENT