Sport

Petrolul a transferat un golgheter din Europa! Zoran Petrovic a semnat cu “lupii”, așa cum a anunțat Fanatik. Update

Petrolul Ploiești a oficializat transferul lui Zoran Petrovic, așa cum a anunțat FANATIK. Vine de la Buducnost, campioana din Muntenegru
25.06.2023 | 22:02
Petrolul a transferat un golgheter din Europa Zoran Petrovic a semnat cu lupii asa cum a anuntat Fanatik Update
Zoran Petrovic a semnat cu Petrolul, așa cum a anunțat FANATIK. Sursă foto: Facebook Petrolul
ADVERTISEMENT
25-06-2023
19:14

Zoran Petrovic a semnat cu Petrolul, așa cum a anunțat FANATIK

Zoran Petrovic, golgheterul celor de la Buducnost, a semnat cu Petrolul din postura de jucător liber de contract. FANATIK a anunțat în exclusivitate că mutarea este iminentă, iar oficialii ploieșteni au confirmat duminică înțelegerea.

Atacantul muntenegrean a făcut joncțiunea cu lotul condus de Florin Pârvu în cantonamentul din Rogla, Slovenia.

Petrolul e foarte aproape să realizeze cel de-al treilea transfer al verii, după aducerea lui Guilherme Garutti de la CS Mioveni și a portarului Lukas Zima. FANATIK are toate detaliile.

Petrolul e foarte aproape să transfere un golgheter de la campioana Muntenegrului

Zoran Petrovic este vârful de 25 de ani care ar putea rezolva problemele din atacul echipei lui Florin Pârvu. Atacantul a reușit 7 goluri și 9 assist-uri în sezonul trecut în campionatul din Muntenegru, iar FANATIK a aflat că jucătorul este foarte aproape să semneze cu ploieștenii.

ADVERTISEMENT

În privința mutării mai sunt de pus la punct doar câteva detalii. Petrolul are mare nevoie de întăriri în atac, mai ales că Irobiso este și el suspendat.

Muntenegreanul mai are un atu, după ce are și experiența meciurilor internaționale. În sezonul trecut, Petrovic a bifat trei meciuri la Buducnost Podgorica în preliminariile Conference League, unde a reușit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Cine este Zoran Petrovic, viitorul atacant al Petrolului. Are 7 meciuri în naționala Muntenegrului

Zoran Petrovic își încheie înțelegerea cu Buducnost Podgorica și ar putea ajunge gratis la Petrolul, deși este evaluat la 300.000 de euro conform Transfermarkt.

Jucătorul a cochetat și cu echipa națională și a bifat șapte selecții la naționala Under-21 din Muntenegru. Are avantajul că mai poate evolua și ca extremă dreaptă sau al doilea atacant, nu doar în centru.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru OFK Titograd, apoi s-a transferat în Cehia la Jablonec, de unde a fost împrumutat în două rânduri la FK Iskra. În vara lui 2021, cehii l-au cedat definitiv la Budcnost Podgorica.

În acest moment, Petrolul mai are ca variante în atac doar pe Robert Moldoveanu și pe puștii Raul Bucur (20 de ani) și Sebastian Guiu (17 ani).

ADVERTISEMENT

Conform ProSport, jucătorul care va împlini 26 de ani pe 14 iulie va semna un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

  • 7 goluri și 10 assist-uri în 32 de meciuri a reușit Zoran Petrovic în campionatul din Muntenegru
ADVERTISEMENT