Sport

Fanatik confirmat! Arlind Ajeti, prezentat oficial la CFR Cluj. Update exclusiv

Arlind Ajeti a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Este primul transfer al lui Andrea Mandorlini de la sosirea din vară.
11.07.2023 | 10:27
Fanatik confirmat Arlind Ajeti prezentat oficial la CFR Cluj Update exclusiv
CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Arlind Ajeti. Foto: Facebook - @CFR Cluj.
ADVERTISEMENT
11-07-2023
07:31

Arlind Ajeti, prezentat oficial la CFR Cluj

Arlind Ajeti este oficial noul jucător al celor de la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK încă de pe 23 iunie. Fundașul central albanez este primul jucător transferat de italianul Andrea Mandorlini după ce a preluat banca ardelenilor în această vară. Jucătorul cu 21 de meciuri și un gol în naționala Albaniei a ajuns în Gruia deși mai avea un contract cu italienii de la Pordenone.

„Bun venit, Arlind Ajeti! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre! Fundașul central cu origini albaneze, născut în Elveția, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone.

De-a lungul carierei, apărătorul a jucat și în Elveția pentru Grasshoper, dar și pentru FC Basel, echipă alături de care a câștigat titlul de 4 ori și a evoluat în Champions League și Europa League.

Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecții și alături de care a participat la Campionatul European din 2016. Ii urăm bun venit în familia CFR și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, este anunțul de prezentare făcut de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

 

Andrea Mandorlini a făcut prima mutare din postura de antrenor al lui CFR Cluj și l-a transferat pe fundașul central Arlind Ajeti, de la Pordenone (Serie C).

Andrea Mandorlini a spart gheața la CFR Cluj! Primul transfer al italianului pentru sezonul viitor: Arlind Ajeti

FANATIK a aflat că Arlind Ajeti este noul stoper al lui CFR Cluj. Stoperul albanez în vârstă de 29 de ani este prima mutare de titlu a antrenorului italian.

ADVERTISEMENT

„Da, s-a făcut transferul lui Arlind Ajeti. E deja la Cluj”, au declarat în exclusivitate pentru Fanatik oficialii lui CFR Cluj.

Jucătorul cu 21 de meciuri și un gol în naționala Albaniei a ajuns în Gruia deși mai avea un contract cu italienii de la Pordenone și mai poate evolua și ca fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Arlind Ajeti, un jucător cu un CV impresionant. L-a avut antrenor pe Costel Gâlcă

Arlind Ajeti a jucat în grupele UEFA Champions League cu FC Basel și a jucat în Serie A la trei echipe între 2015 și 2018: Frosinone, Torino și Crotone.

După perioada din Italia, fundașul a revenit în Elveția la Grasshopper Zurich în 2019 și a lucrat de asemenea la Velje (Danemarca) cu Gâlcă.

ADVERTISEMENT

În toamna lui 2020 s-a reîntors în Italia, unde a mai jucat la Reggiana și Padova. Jurnalistului italian Nicolo Schira scria că fundașul central va ajunge la CFR Cluj liber de contract și va semna pentru următoarele două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Al treilea transfer al lui CFR Cluj din această vară

Arlind Ajeti este al treilea jucător transferat de CFR Cluj în această pauză competițională, după Philip Otele, fostul atacant al UTA-ei și Cătălin Căbuz, portarul Chindiei Târgoviște, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a renunțat în această vară la mai mulți jucători. Printre cei plecați din Gruia se numără: Nana Boateng (Jeonbuk, Coreea de Sud), Mihai Bordeiaunu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Karlo Brucic, Andrei Peteleu, Ovidiu Hoban (retras), Anton Maglica, Ze Gomes și Alex Militaru.

ADVERTISEMENT