Sport

Petrolul, decizie surprinzătoare la meciul cu FCSB. Cum vor fi vândute biletele de intrare

Petrolul Ploiești a luat o decizie surprinzătoare în tentativa de a aduce oamenii la stadion pentru meciul cu FC Botoșani din 25 noiembrie.
18.10.2023 | 18:30
Petrolul decizie surprinzatoare la meciul cu FCSB Cum vor fi vandute biletele de intrare
Petrolul, decizie surprinzătoare la meciul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Mai exact, prahovenii au decis să scoată la vânzare bilete exclusiv la pachet pentru meciurile cu FC Botoșani (25 noiembrie) și FCSB (28 octombrie), în condițiile în care meciurile sunt programate la o distanță de aproape o lună. ”Nu există posibilitatea de a fi procurate individual”, au transmis oficialii ”lupilor”.

Petrolul, decizie surprinzătoare la meciul cu FCSB

Decizia vine în speranța că fanii vor umple arena din Ploiești și la partida cu FC Botoșani, un adversar modest, nu doar în derby-ul cu FCSB. ”Important! Biletele vor fi vândute doar sub forma de pachet, urmând să asigure accesul pentru ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate, individual, tichete doar pentru unul dintre cele două jocuri!

ADVERTISEMENT

În acest sens, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu FCSB și, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion și la întâlnirea cu FC Botoșani”, au anunțat cei de la FC Petrolul. Decizia ar fi ”dedicată” suporterilor petroliști, pentru că oficialii Petrolului vor să se asigure că arena nu se va umple cu FCSB doar de către fani de ocazie care vor să vadă FCSB pe viu.

”Această decizie este dedicată suporterilor petroliști. Ne dorim ca fanii fideli ai echipei noastre să fie prezenți pe stadion, așa cum o fac etapă de etapă, indiferent de adversarul pe care-l întâlnim. Dat fiind faptul că jocul cu FC FCSB va fi unul cu grad ridicat de risc, pe bilete vor fi inscripționate numele cumpărătorilor și CNP-ul, fiind necesară prezentarea actului de identitate”, au completat prahovenii.

ADVERTISEMENT

Prețurile pot fi considerate piperate de unii fani, însă cel puțin ultrașii din peluză nu vor fi nevoiți să scoată din buzunar mai mult de 30 de lei pentru acest ”pachet”. Așadar, conform comunicatului oficial al FC Petrolul, un bilet în peluză va costa 30 de lei, unul la Tribuna a II-a 70 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna I valorează 90 de lei, iar la Tribuna 0 costă 120 de lei.

Totodată, clubul prahovean a transmis că ”în prima fază, tichetele pot fi achiziționate online, accesând www.entertix.ro, iar de joi, 19 octombrie, acestea vor putea fi găsite și la casa de bilete a stadionului”.Este menționat, totodată, programul caselor de bilete, care vor fi deschise în perioada joi – vineri (19-20 octombrie) în intervalul orar 10:00 – 18:00, luni -vineri (23-27 octombrie) în intervalul orar 10:00 – 18:00 și sâmbătă 28 octombrie în intervalul orar 10:00 – 20:30.

ADVERTISEMENT

Valentin Țicu, suspendat timp de 16 etape, până în 2024

Între timp, fanii Petrolului au primit o veste proastă, pentru că fotbalistul Valentin Țicu a fost suspendat timp de 16 etape și amendat cu 10.000 de lei după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu, în meciul cu cei de la Hermannstadt. Așadar, Petrolul va rămâne fără fundașul stânga timp de 16 etape, deci cel puțin până anul viitor.

Conform regulamentului, Țicu a primit cea mai blândă pedeapsă, pentru că jucătorul putea să primească 24 de etape de suspendare pentru ”vătămare gravă a adversarului”. Petrolul îi ceruse lui Dragoș Iancu să semneze un document prin care era de acord ca pedeapsa lui Țicu să fie mai mică, însă Hermannstadt nu a fost de acord.

ADVERTISEMENT

”În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Țicu la Dragoș la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu-l suspende. Păi ce înseamnă șantajul ăsta? Dacă vrei să ajuți un jucător, tu Țicu sau clubul Petrolul, te duci și spui: ‘îți dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape’.

Îți dau că așa consider eu, că așa e omenește, nu? Putem să-i dăm și noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogați, dar nici nu ne vindem la primul colț de stradă. Lumea trebuie să înțeleagă. Dacă vrei să ajuți un om, îl ajuți”, povestea oficialul celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman. Cât despre Dragoș Iancu, fotbalistul a fost operat și va reveni pe teren cândva în 2024. În semn de respect, clubul i-a prelungit oricum contractul, cu o mărire de salariu de la cei 2.000 de euro ce-i câștiga în prezent.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink