News

Piața imobiliară din Cluj lovește din nou: 2.000.000 de euro pentru un apartament la etajul 13

Faimoasă pentru ofertele exorbitante din ultima perioadă, piață imobiliară din Cluj - Napoca reapare în prim-plan. Un apartament din centrul orașului de pe Someș se vinde cu 2.000.000 de euro.
29.03.2022 | 08:07
Piata imobiliara din Cluj loveste din nou 2000000 de euro pentru un apartament la etajul 13
Un apartament din Cluj se vinde cu 2.000.000. Sursa foto: colaj Fanatik / Storia.ro
ADVERTISEMENT

După deja celebra garsonieră de 11 mp, piața imobiliară din județul Cluj atrage din nou atenția cu o ofertă greu de egalat.

Un apartament din Cluj se vinde cu 2.000.000

Cine are de gând se să mute în centrul Clujului, într-un apartament de tip penthouse, trebuie să aibă un buget de milioane, dar nu milioane de lei, ci de euro!

ADVERTISEMENT

Un apartament aflat la etajul 13 într-un bloc din orașul ardelean poate ajunge să coste, atenție, 2.000.000 de euro.

Recent, un astfel de anunț a fost postat pe site-ul agenţiei imobiliare Storia.ro. Vorbim mai exact de un penthouse într-un imobil situat în zona Pieţei Mihai Viteazul.

ADVERTISEMENT

Imobilul este scos la vânzare gata mobilat. Este de 450 de metri pătrați şi dispune de 10 camere sau ”mai mult”, conform anunțului agenției.

”Rar se iveşte oportunitatea de a cumpăra un apartament ca acesta situat chiar în inima oraşului Cluj. Pe piaţă acum pentru prima dată, această proprietate unică, cu linii precise, dotări moderne şi atenţie deosebită la detalii. Această încântătoare casă se vinde parţial mobilată în culori neutre şi primitoare, oferind o ambianță perfectă.

ADVERTISEMENT

De cum intri, livingul luminos dă tonul atmosferei calde create. Totodată panorama deschisă asupra oraşului oferă un tablou perfect şi o stare de bine.

Fiecare piesă a fost atent selecţionată. Deschis şi însorit, suprafaţa apartamentului este de 400 mp compunându-se din 3 livinguri open space, 10 dormitoare, 2 băi fiind posibile nenumărate modalităţi de compartimentare.

ADVERTISEMENT

Întreținut cu meticulozitate, tavanele înalte, oferă şansa de a crea tabloul perfect pentru oaza ta de relaxare şi totodată un stil de viaţă luxos. Când cumperi o asemenea proprietate, obţii mult mai mult decât un apartament. Vă invit la o vizionare, pentru că apartamentul are mult mai multe de oferit decât cele descrise aici”, se precizează în anunţ.

Piața imobiliară din Cluj, oferte una și una în acest debut de an

Debutul anului 2022 a mai adus oferte imobiliare care au atras atenția în Cluj-Napoca. Fără îndoială, ”vedeta” a fost garsoniera de doar 11 mp, scoasă la închiriere pentru 200 de euro.

În același spectru al ofertelor ”wow” a mai fost o altă garsonieră, de această dată de 13 mp, care se vindea pentru 27.000 de euro. Aceasta din urmă era extrem de cochetă, cu WC-ul și aragazul puse unul lângă altul.

ADVERTISEMENT