Sport

Plan diabolic pus la cale de suporterii Rapidului!? Explicațiile spectacolului pirotehnic de la meciul cu U Craiova

Vivi Răchită și Cristian Bud au discutat despre subiectul materialelor pirotehnice de la Rapid, unde au găsit posibile explicații împreună cu Alin Grigore, moderatorul emisiunii.
02.05.2024 | 15:45
Plan diabolic pus la cale de suporterii Rapidului Explicatiile spectacolului pirotehnic de la meciul cu U Craiova
Rapid, mișcare strategică înaintea finalului de campionat / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită și Cristian Bud au fost invitații lui Alin Grigore la emisiunea Spotlight SuperLiga, unde au discutat despre subiectul de foc de la Rapid. Emisiunea este live pe website în fiecare marți, cu începere de la 15:30.

Galeria Rapidului, mișcare strategică cu materiale pirotehnice?

Alin Grigore a lansat ipoteza conform căreia rapidiștii au aruncat intenționat cu materiale pirotehnice pentru a li se supenda terenul. Conform moderatorului, fanii Rapidului ar evita o bucurie a titlului câștigat de FCSB, chiar pe propria arena din Giulești.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a fost reticent în prima fază, glumind pe seama ipotezei, dar a dat posibilă crezare. Antrenorul a spus că pare o decizie deliberată, întrucât rapidiștii sunt considerați recidiviști acum.

„Cum te-ai gândit că suporterii Rapidului sărbătoresc titlul luat de FCSB? E credibilă ipoteza că nu vor ca FCSB-iștii să vină să facă hora pe stadionul Giulești împreună cu suporterii.

ADVERTISEMENT

Ar fi o palmă, mai ales anul asta când e centenarul, cred. E credibilă. Ei erau recidiviști. Chiar în stenograme se știa că spunea Bocciu ‘Nu le aruncăm în teren, că ne suspendă’“, a spus Valeriu Răchită, în exclusivitate.

Daniel Niculae, apărat prin spectacolul pirotehnic?

Cristian Bud, fostul atacant al CFR Cluj, a spus că este posibil ca suporterii Rapidului să arunce torțe ca un manifest. Conform fostului jucător, ar putea fi o strategie a ultrașilor rapidiști de a distrage atenția de la Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„Posibil să arate că nu Daniel Niculae este de vină sau altcineva. Este posibil să îi ia apărarea. Un fel de a-i lua apărarea, să vadă autoritățile că nu Daniel Niculae a fost de vină. Nu-și mai băga și a doua oară coadă, exact“, a spus Cristian Bud.

Daniel Niculae este cercetat penal pentru situația materialelor pirotehnice de la Rapid. Conform stenogramelor, “Nico” ar avea o vină prin faptul că i-a ajutat în multiple rânduri pe suporteri să ascundă torțele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Daniel Niculae nu a mai rezistat presiunii mediatice și a autorităților, și a demisionat de la Rapid. Vestea vine ca un șoc pentru toată suflarea giuleșteană, întrucât echipa nu o duce prea bine, fiind aproape de ratarea cupelor europene după înfrângerea cu Craiova, scor 2-1.

De ce AU ARUNCAT CU TORTE IN TEREN fanii Rapidului la meciul cu U Craiova

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților