Life

Planeta Venus intră în zodia Balanță pe 29 septembrie 2022. Capricornii și Vărsătorii nu vor fi într-o perioadă fericită

Planeta Venus va tranzita zodia Balanță începând din data de 29 septembrie 2022. Cum vor fi afectate celelalte zodii? Surprizele sunt mari!
20.09.2022 | 13:45
Planeta Venus intra in zodia Balanta pe 29 septembrie 2022 Capricornii si Varsatorii nu vor fi intro perioada fericita
Planeta Venus intră în zodia Balanță. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Balanță pe data de 26 septembrie 2022. Urmează o etapă decisivă pe plan sentimental în viețile multor zodii. Lucrurile tind să se amelioreze chiar și în sufletele nativilor care nu mai aveau speranță, care au avut dezamăgiri în dragoste.

Zodia Balanță, tranzitată de planeta Venus din 29 septembrie 2022

Venus, planeta tentațiilor și a iubirii va intra în zodia Balanță, zodie de domiciliu. Acest obiect ceresc guvernează în același timp și zodia Taur, iar atunci când e prezentă într-o zodie pe care o are sub protecție se produc lucruri miraculoase din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Berbecii pot obține niște sume de bani frumoase în jurul datei de 29 septembrie. Se vor concentra cu mai multă atenție pe ceea ce au de făcut. Taurii recurg la tot felul de metode de a cuceri o anumită persoană. De data asta le va ieși.

Gemenii pun pe primul loc prietenia și vor fi prezenți în viețile celorlalți nu doar cu vorbele, ci și cu faptele. Racii încep să facă deosebirea între oamenii adevărați și cei falși. Se vor dezmetici în legătură cu anumite subiecte sensibile din viața lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele refac niște legături vechi

Pentru Lei, urmează o perioadă fantastică în dragoste. Cei singuri își găsesc dragostea. Fecioarele restabilesc anumite legături vechi. În viața lor reapar oameni de care au și uitat.

Balanțele sunt ceva mai emotive în perioada următoare. Cineva le face ochi dulci și îi va scoate din starea sensibilă în care se află.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pornesc proiecte noi. Sunt foarte ambițioși și fac tot posibilul să nu îi dezamăgească pe partenerii lor de business. Săgetătorii pun la cale tot felul de surprize pentru cei la care țin. Îi vor surprinde plăcut.

Capricornii și Vărsătorii nu sunt într-o situație tocmai fericită a vieții lor. Au tot felul de regrete sau chiar remușcări. Peștii, în schimb, primesc o oferă de muncă în străinătate. Ar fi bine să cântărească atent totul.

ADVERTISEMENT