Life

Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 10 septembrie 2021. Taurii și Balanțele au de luat decizii

Planeta Venus intră în zodia Scorpion pe 10 septembrie 2021 și produce o serie de schimbări în viețile noastre.
03.09.2021 | 10:54
Planeta Venus intra in zodia Scorpion pe 10 septembrie 2021 Taurii si Balantele au de luat decizii
Planeta Venus intră în Scorpion pe 10 septembrie 2021. Foto: astrologyseason.com
ADVERTISEMENT

Tranzitul planetei Venus în zodia Scorpion din 10 septembrie 2021 va produce o serie de efecte interesante în viețile noastre, mai ales din punct de vedere sentimental.

Venus este planeta iubirii și a tentațiilor, iar prezența ei într-o zodie de apă precum Scorpionul, semn mistic și extrem de senzual, poate răsturna anumite paradigme.

ADVERTISEMENT

Multe preconcepții despre iubire ar putea fi schimbate. Unii oameni s-ar putea să realizeze că sunt posesivi și vor alege să fie mai deschiși în relația lor, în timp ce alții să își constrângă partenerul în anumite acțiuni.

Planeta Venus în zodia Scorpion pe 10 septembrie 2021

Berbecii sunt favorizați din punct de vedere profesional odată cu acest tranzit important care se va produce peste o săptămână. Nativii de foc trebuie să își pună în ordine gândurile și să facă acele lucruri pe care le-au ezitat.

ADVERTISEMENT

Taurii iau decizii vitale pentru a putea trăi în armonie deplină cu partenerul de viață, Lucrurile se vor schimba radical în viața acestora.

Gemenii sunt dispuși și ei să schimbe optica. Dacă până acum au fost flower-power, de data aceasta devin un pic mai duri.

ADVERTISEMENT

Racii au parte de multe bucurii și se simt extrem de iubiți. Vor veni aprecierile și dovezile de afecțiune și din afara căminului lor.

Leii se reorientează din punct de vedere profesional. Vor face alegeri importante, impulsionați de tranzitul venusian.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un magnetism aparte în jurul datei de 10 septembrie. Vor fi cuceritoare, extrem de carismatice și pline de idei care îi vor lua pe toți prin surprindere.

Balanțele fac alegeri importante pentru bunăstarea familiei lor. Unii se despart, alții mai acordă o șansă căsniciei.

Peștii descoperă o infidelitate

Scorpionii au tot felul de bătălii interioare pe care învață să le gestioneze într-un mod aparte. Nu mai sunt atât de deschiși și nu își mai arată vulnerabilitățile.

Săgetătorii trăiesc o toamnă de poveste din punct de vedere amoros. Își găsesc liniștea în brațele unei persoane dragi. Tranzitul venusian îi poate determina să se mute într-o casă nouă.

Cât despre Capricorni, aceștia se focusează foarte mult asupra muncii și sunt ajutați din toate părțile ca lucrurile să iasă ca la carte.

Vărsătorii reușesc să se impună în discuțiile aprinse din familie, iar Peștii descoperă că au fost înșelați și iau o decizie radicală.

 

ADVERTISEMENT